Selv om Flemming Møldrup elsker sin hustru meget højt og har været betaget af hende i flere år, før hun endelig blev hans, så er både Flemmings datter og Rikkes børn vigtigere end alt andet. Og derfor bor ægteparret ikke sammen.

'Kender du typen?'-eksperten forstår ikke, at det vakte så meget opsigt, da han for to måneder siden fortalte i et interview med Femina, at han bor med en anden kvinde end sin kone.

»For vores familie kunne det nemlig ikke have været mere naturligt. For bare fordi mor eller far måske er kommet videre efter en skilsmisse, er det ikke sikkert, børnene er klar på at blive kastet ud i en sammenbragt familie,« fortæller han til B.T.

»Man skal måske lige stikke en finger i jorden hos børnene og høre, hvor langt de er nået i skilsmissen. Nogle børn bruger længere tid på at komme sig over tabet af far eller mor, før de skal have en bonusmor på fuld tid,« siger Flemming Møldrup.

Foto: Laura Rode Nygaard
Vis mere

Hans hustru, Rikke Møldrup Rasmussen, der er medstifter af tøjmærket Moshi Moshi Mind, bor med sin datter på Østerbro og har en udeboende søn, der kigger forbi en gang imellem, mens Flemming Møldrup bor i en lejlighed kort derfra sammen med sin bedste veninde og forretningspartner gennem 20 år, Nicoline Olesen, og sin 12-årige datter, som han deler med ekskonen.

Selv om folk synes, det er underligt, at han bor med en anden kvinde, så kan Flemming Møldrup ikke forestille sig en mere behagelig løsning for den sammenbragte familie.

»Der kan gå meget teenage-fnidder i den med en pige på 12 og en på 16, og så kan man ende med at sidde i sofaen om aftenen og diskutere, hvis barn der er mest urimeligt. Den vej gider vi slet ikke ned ad,« siger han.

»Lige nu har vi bare besluttet, at det er vigtigere at vi har det sjovt sammen allesammen i stedet for at massere to familier ind i hinanden. Børnene er virkelig søde og passer på hinanden, og det holder måske hurtigt op med at være rigtig sjovt, når man pludselig er under samme tag 24 timer i døgnet. Måske har vi valgt børnenes behov lige nu,« siger han.

»Men en sideeffekt er jo, at Rikke og jeg ikke ser hinanden hver dag, og det er skidegodt på mange måder, for så når man at savne hinanden.«

Han og Rikke Møldrup Rasmussen havde kendt hinanden i lang tid, før de fandt ud af, at de ikke længere bare var venner.

Flemming mener, de har kendt hinanden i otte år, mens Rikke insisterer på, at det kun er seks år, siden de begyndte at støde på hinanden, da de begge yndede at drikke morgenkaffe på den samme café på Østerbro.

I dag har de været kærester et års tid.

»Jeg ved faktisk ikke, hvordan det opstod. Lige pludselig var der bare et eller andet, der sprang inden i os, tror jeg. Jeg har altid syntes, Rikke var virkelig sød og dejlig – og sindssygt smuk. Og så var vi så heldige, at det hele foldede sig ud på samme tid og på samme måde hos os begge to, så vi kunne reagere på det.«

Herefter gik der kun fire måneder, før de sagde ja til hinanden. Vielsen blev holdt på rådhuset og efterfulgt af en frokost, et glas vin, og så en kort lur, inden en middag afsluttede den helt perfekte romantiske dag, som kun de allernærmeste deltog i.

Det var hverken ønsket om en stor fest eller alle praktiske omstændigheder, der fik dem til at sige ja. Det var visheden om, at de begge havde fundet én, der var værd at kæmpe for.

»Tilvalget er så rungende, at jeg aldrig tænker på, at jeg kan miste Rikke igen. Det er der noget befriende i. Dermed ikke sagt, man ikke skal gøre sig umage. Men jeg har i tidligere kæresteforhold vendt mig væk fra problemerne og ligget på sofaen om søndagen og tænkt: ‘Gider jeg det her?’ Det kan man ikke nu. Nu bliver man nødt til at vende sig mod hinanden og fikse det, der går én på. Det tiltaler mig virkelig meget.«