Flemming " Bamse" Jørgensen er død
Flemming " Bamse" Jørgensen er død Foto: Sisse Stroyer

Næppe havde rådhusklokkerne ringet det nye år ind, før hele Danmarks Flemming Bamse Jørgensen stille sov ind i sit hjem i Århus. Bamse blev 63 år gammel.

Karrieren startede allerede sidst i 60erne i forskellige dansebands, men det var hans 'undersættelser' som for eksempel 'Vimmersvej' og 'Jeg har kun tre tænder', der gjorde Bamse og hans venner kendte.

- Jeg modtog den triste nyhed i morges kl. 8, Flemming sov ind i sin seng lige efter nytår.

- Jeg måtte gå en lang tur efterfølgende for at sunde mig, siger Flemming Bamse Jørgensens pladeselskabsboss gennem en lang årrække, Jens Ove Friis, Recart Music, synligt påvirket.

- Jeg har tænk meget over det de sidste par timer. Jeg kan kun sammenfatte mit forhold til Flemming på én måde; kærlighed. Flemming var fantastisk rummelig, givende og kærlighed overfor sine nærmeste. Det gjaldt selvfølgelig først og fremmest familien, men også os, der var så heldige at blive lukket ind i Bamses kreds, siger Friis til bt.dk.

Bamse led af sukkersyge, men der foreligger ikke noget nærmere om dødsårsagen.

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår Bamse skal begraves. Familien planlægger at holde en lille begravelse for de allernærmeste, skriver Ritzau.

HVORDAN HUSKER DU BAMSE - SKRIV EN HILSEN, ET MINDEORD ELLER DIN PERSONLIGE ANEKDOTE HER
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.