Lyt til artiklen

Filmstjernen Hugh Grant er rasende.

Forleden rejste han nemlig via København til Heathrow i London med British Airways, og hans baggage er gået tabt i Københavns Lufthavn.

Det skriver han på Twitter, hvor han har 800.000 følgere.

»Det er ikke en god idé at checke sin baggage ind, når man rejser med British Airways fra Københavns Lufthavn. Baggagen er 'forsvundet' og ingen virker bekymret, og man får ingen undskyldning,« lyder det vredt fra 'Notting Hill'-stjernen.

Mandag skrev ugebladet Se og Hør, at Grants fly var forsinket i 90 minutter fra den danske hovedstad, og at filmstjernen gav sig til at læse, mens han ventede.

Anna Elisabet Eberstein og Hugh Grant blev gift i 2018.
Anna Elisabet Eberstein og Hugh Grant blev gift i 2018. Foto: HENRY NICHOLLS
Vis mere

Hugh Grant rejste med sin svenske kone, Anna Elisabeth Eberstein, og derfor kunne det tyde på, at parret havde været i Sverige, hvor de har en luksusvilla.

Da filmstjernen endelig kom til Heathrow var han også rasende over køen i paskontrollen.

»Kære turister i UK: Jeg undskylder for den måde, I bliver behandlet på. Terminal 3 er umenneskelig. Vi har den værste indenrigsminister i britisk historie!,« skrev Hugh Grant.

Grant er vred på den konservative indenrigsminister Priti Patel.

British Airways har nu kommenteret på Hugh Grants vrede tweet om kufferten og beder ham skrive en privatbesked til flyselskabet, så de kan finde filmstjernens forsvundne baggage.

Lars Lemche, senior kommunikationsrådgiver I Københavns Lufthavn minder om, at det er en usandsynlig travl sommer i alle lufthavne.

»Det bedste vi kan sige er, at ens baggagetag sidder ordentligt på kufferten. Det er virkelig vigtigt. Og få navn på kufferten,« siger han og uddyber:

»Hvis der pludselig står en kuffert uden baggagetag og uden navn, så er det et større detektivarbejde at finde frem til dens ejer. Hvis Hugh Grants kuffert har det, så kommer den forhåbenlig til ham ganske hurtigt. Men det er træls,« siger han.

Men han minder om, at det desværre kan ske for os alle. Det man skal gøre er at kontakte det flyselskab, man har benyttet.

»Det kan også ske for en stjerneskuespiller, og vi håber selvfølgelig, at han får sin baggage igen superhurtigt.«