Reality-kendissen Fie Laursen viser ny sin nye flamme frem på Instagram.

På det sociale medie ser man i tre billeder parret, der officielt har været kærester siden nytår. Lørdag aften valgte Fie at dele billederne af de to turtelduer med sine knap kvarte million følgere.

Den 21-årige Fie Laursen, der blandt andet deltager i den kommende sæson af TV3-programmet 'Paradise Hotel.' delte i begyndelsen af januar et billede, hvor man så hende kysse med sin nye kæreste, som angiveligt har spurgt, om de skulle være kærester, da rådhusklokkerne ringede det nye år ind. På billedet kunne man ikke se kærestens ansigt.

Fies nye sheik, Frederik Valeur, har selv delt et af billederne på sin personlige Instagram-profil og er tydeligvis selv stolt af sin nye kæreste. På Instagram beskriver han sig som en 22-årig sælger fra København.

'Hold kæft hvor har jeg overscoret #powercouple,' skriver han ledsaget med en emoji med hjerter i øjnene.

Fie Laursens nye forhold kommer formentlig kærkomment for den unge blogger. Netop hjemvendt fra Mexico, hvor 'Paradise Hotel' bliver optaget havde hun nemlig allerede fortrudt sin deltagelse.

»Jeg fortryder, at jeg meldte mig til. Jeg fortryder, jeg var dernede, og det gør jeg, fordi jeg ikke følte, jeg tænkte mig om, inden jeg snakkede på tv. Og fordi jeg havde sådan en fucking lorte-oplevelse uden for hotellet,« sagde Fie Laursen blandt andet i en video, hun har delt på sin YouTube-kanal i slutningen af december.