Kendisbloggeren Fie Laursen blev helt knust, da hun for kort tid siden mistede sit barn kort inde i graviditeten. Men nu er hun igen jublende lykkelig.

På sin blog afslører 19-årige Fie Laursen, at hun og kæresten Benjamin Vestergaard igen venter sig barn - og denne gang er det ikke sket ved et 'uheld'.

»I går (1. marts, red.) lå jeg med hovedpine/kvalme hele aftenen og hele starten af dagen havde jeg det sgu’ heller ikke helt optimalt, så jeg besluttede mig at tage en ægløsning (ægløsningstest, red.) for at se om det kunne være nu jeg var klar til befrugtning = Ready for a second shot!,« skriver Fie Laursen på sin blog.

Resultatet lod ikke vente længe på sig.

» Og damn ja, så kom der en positiv streg. (...) Hold da k*ft, hvor er jeg spændt og glad for vi har endnu en chance igen,« jubler Fie Laursen, som har delt et billede af den positive graviditetstest med sine mange fans på bloggen og Instagram.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget.

Baby-lykken kommer kort tid efter, at kendisbloggeren røg helt ned i kulkælderen over en spontan abort. Hun og Benjamin Vestergaard besluttede at beholde det barn, de ventede sig efter en ikke planlagt graviditet, men skæbnen var i første omgang hård ved det unge par, som mistede barnet. Selvom det tog hårdt på dem, besluttede Fie Laursen og Benjamin Vestergaard sig for, at de ikke ville lade sig slå ud af modgangen og forsøge igen.

»Vi har været en masse følelser igennem på det sidste, og for et par dage siden overvejede jeg, om vi skulle vente en måned med at prøve igen, netop fordi det var hjerteskærende at miste vores barn. Men fandme nej – Jeg skal sgu’ ikke vente!!! Ja, det kan ske igen … Men hvorfor leve og være bange? Det kunne også gå helt perfekt og så kunne vi om 9 måneders tid have et lille vidunder i armene,« skriver Fie Laursen.

Blot en uge efter sin ufrivillige abort kom Fie Laursen i infight med med reality-stjernen Amalie Szigethy, som på sin blog afslørede, at hun har fået foretaget fire aborter efter ikke at have brugt prævention.

Nu kan Fie Laursen og Benjamin Vestergaard igen glæde sig over udsigten til at blive forældre. Vi krydser fingre for, at graviditeten denne gang forløber helt efter planen.

Andre læser også