Den 19-årige blogger og tidligere Paradise Hotel-deltager har fået sig en ny kæreste i 21-årige Benjamin Vestergaard, der lever af at kommentere computerspil på Youtube.

Det skriver Ekstra Bladet.

Det fashionable hotel D'Angleterre i København lagde angiveligt rammen for det første møde mellem Fie Laursen og Benjamin Vestergaard, som her mødte hinanden for første gang til en fest for en måned siden. Romantikken er siden blomstret så meget, at parret nu officielt er kærester, fortæller Fie Laursen til Ekstra Bladet.

Den 19-årige bloggers nye udkårne lever til dagligt af sin egen Youtube Kanal, hvor han under navnet 'Mister Cranier' har stor succes med at kommentere computerspil, med millioner af visninger på sine videoer til følge.

Derfor lader det også til, at Fie Laursen, der selv nyder stor succes med sin egen blog, har fundet sig en tilsvarende succesfuld kæreste i 21-årige Benjamin Vestergaard. Der lader i hvert fald ikke til at være sparet på noget, når man hører, hvad det nybagte kærestepar har foræret hinanden i julegave.

»Jeg gav ham 12 sjove gaver, bl.a. Louis Vuitton-halstørklæde og en Ted Baker-pung. Jeg fik Valentino-stiletter, hotelophold, roser og en kæmpe bamse,« fortæller Fie Laursen til Ekstra Bladet.

Og det lader da også til, at de nye stiletter var et hit hos den 19-årige blogger, som har lagt dette billede billede ud på sin Instagram-profil.