Fie Laursen brød sammen ved konstateringen af, at hun havde en knude i brystet
Fie Laursen brød sammen ved konstateringen af, at hun havde en knude i brystet Foto: Privat

‘Paradise Hotel’-deltageren fik sig i går en slem forskrækkelse, og hun frygtede med det samme brystkræft.

Fie Laursen har døjet meget med helbredet på, og derfor fik hun også et chok, da hun i går fandt en knude i sit bryst. Det fortæller ‘Paradise Hotel’-deltageren på sin blog.

»Jeg har aldrig før haft en knude i brystet, så jeg blev ekstremt bange! Når man tænker på, at jeg i forvejen er lidt af en hypokonder. Mine bryster har været ømme og spændte, så jeg mærkede efter, om noget kunne være galt, og så fandt jeg en lille knude på mit ene underbryst«, skriver hun.

Herefter brød Fie ud i gråd, og hendes seneste sygdomsforløb fik tankerne over på brystkræft. Derfor fik hun med det samme kæresten til at køre hende på hospitalet, hvor der dog var lidt gode nyheder.

»Hun (lægen. red.) håbede, det var en godartet knude, fordi den kunne rykke sig lidt. Hun sagde, at det betød, der var stor chance for, at det var cyster (glatte svulster, der indeholder væske).«

»Hun har nu sendt mig videre til en scanning, hvor de skal se på knuden, så jeg håber på det bedste. Det har beroliget mig lidt, at hun sagde, hun følte, det var en godartet knude«, slutter Fie.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med kæresten

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg er færdig med alkohol

HØR SANGEN: Fie Laursens bror springer ud som sanger

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindelig bragt på Realityportalen.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.