Kendisbloggeren Fie Laursen gik fra at være jublende lykkelig til helt knust. På sin blog afslører hun, at hun har været gravid, men også at hun har mistet barnet.

19-årige Fie Laursen har fået en spontan abort. Det fortæller hun selv på sin blog, hvor hun afslører, at hendes unge kæreste, Benjamin Vestergaard, gjorde hende gravid ved et uheld.

»Vi var bange i starten, men vi snakkede om det, og hurtigt forelskede vi os i tanken, for vi havde jo sat et liv i gang, så selvfølgelig skal vi også tage ansvar for det. Vi blev simpelthen så glade for tanken, og det tilføjede et helt nyt niveau af kærlighed, omsorg og forståelse i vores forhold,« skriver Fie Laursen om den spirende lykke, som har stået på, siden hun begyndte at date den 20-årige YouTube-stjerne i december.

Men netop som parret var ‘højest på skyerne af fryd,’ som Fie Laursen beskriver det, skete det tragiske: Hun mistede barnet ved spontan abort.

»Jeg rystede, græd og kaldte på min mor, som selv har haft et langt graviditetsforløb med spontane aborter, men nu har tre børn. Da det skete, vendte hele min verden sig om, Benjamin var på arbejde, og jeg sad bare og kiggede (undskyld det grafiske sprog) ned i mine trusser og kunne se en lille slim klump.«

»Efter den spontane abort har jeg følt en sorg indeni, som ikke kan beskrives, og selvom jeg kan smile, så rammer smerten mig i hjertet, når jeg sætter mig ned og giver slip på alt, jeg har i hænderne,« beretter Fie Laursen.

Den ulykkelige begivenhed har dog fået dem til at se fremad og tage en stor beslutning: De vil nu prøve at få et barn sammen - denne gang “med vilje” - trods deres unge alder og korte tid sammen.

»Vi ved, I vil synes, vi er skøre, vi ved, I vil synes, vi er sindssyge – men vi er klar, så klar, som man nu kan være. Vi ved, vi er unge, heldigvis har vi mere end styr på den økonomiske side, og alt det andet, man nu skal lære som forældre, lærer vi jo, som det kommer,« skriver Fie Laursen.

Mens Fie Laursen primært ernærer sig som blogger, tjener kæresten Benjamin sine penge på YouTube-videoer, hvor han er kendt under navnet Mister Crainer.