Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den danske kendisblogger Fie Laursen er ikke tilfreds med sine bryster. De er for små, og det skal der gøres noget ved allerede inden sommerferien. Det afslører hun på sin blog.

»Som jeg har fortalt jer så har jeg længe ønsket at få mine bryster lavet, da de ikke er så store som jeg ønsker,« skriver hun til sine mange følgere.

Nu har hun afklaret med sig selv, at hun er klar til at komme under kniven for at få større bryster. Men det er dog ikke uden forbehold.

»Jeg er meget øm omkring mine bryster, da min krop er mit tempel og jeg er så bange for ikke at få det ønskede resultat. Nu er jeg fast seer af stort set alt TV3 sender og derfor har jeg også siddet klistret op af skærmen under 'Mit Plastik Mareridt', så jeg må indrømme jeg er meget nervøs for at vælge det forkerte sted,« skriver Fie Laursen, der lige nu overvejer to forskellige klinikker. En i Danmark, som en af hendes veninder har været hos, og en klinik i Los Angeles, som hun har hørt godt om.

Fie Laursen drømmer dog ikke kun om at få lavet sine bryster. Hendes næse er hun heller ikke tilfreds med, men den operation kommer dog i anden række.

»Jeg har hele tiden vidst at min bryst operation skulle komme før min næse operation, men faktisk kunne jeg godt ønske at de lå tæt op af hinanden så man kunne slå 2 fluer i et smæk, for det bliver jo et kæmpe smerte helvede som jeg ligeså godt kan tage i et smæk, hvis det er muligt,« skriver Fie Laursen på sin blog, hvor hun efterlyser erfaringer fra andre, der har fået opereret deres bryster større.

Andre læser også