Ex-tennisspilleren og playboyen, Frederik Fetterlein beskylder sin fars druk for sin egen udsvævende livsstil

- Det gør mig ondt at høre, at Frederik har den opfattelse. Jeg synes ikke, jeg har drukket for meget, siger Ole Fetterlein, far til Frederik Fetterlein.

Han afviser blankt sønnens påstand om, at det er faderens hang til druk, der er årsag til, at Frederik Fetterlein har levet et udsvævende liv med druk, damer, coke, løgnehistorier og hurtige biler. Sådan som sønnen har beskrevet det i portrætbogen "Forført af livet", der snart udkommer.

I bogen fortæller Frederik Fetterlein om, hvor stor indflydelse hans barndom i Rungsted har haft på hans voksenliv. Det er Ole Fetterlein til gengæld tilbøjelig til at give sønnen ret i.

LÆS OGSÅ:

SE BILLEDERNE: Fetterleins smukke scoringer

- I mine øjne har han (Frederik Fetterlein, red.) fået en fantastisk barndom. Han blev så forkælet og fik alt mellem himmel og jord. Han fik så mange penge, men det er måske det, der har gjort ham sådan. De sidste år har der været pengeproblemer mellem os, Frederik har lånt og ikke betalt tilbage, så vi selv næsten måtte gå fra hus og hjem, siger Ole Fetterlein til B.T.

Faderen lægger heller ikke skjul på, at han er morderligt skuffet over sønnens beskyldninger i bogen, og kalder det både hårdt og uretfærdigt.

- Men sådan er det. Han (Frederik Fetterlein, red.) kan være lidt en lystløgner til tider, konkluderer Ole Fetterlein om sin søn.