Frederik Fetterlein fortæller i ny selvbiografi om livets fristelser, sin barndom med en alkoholisk far og om at ødsle 25 millioner væk.
Frederik Fetterlein fortæller i ny selvbiografi om livets fristelser, sin barndom med en alkoholisk far og om at ødsle 25 millioner væk. Foto: Camilla Rønde

Et sted mellem 300 og 400. Så mange kvinder vurderer Frederik Fetterlein selv, han har forført i løbet af årene. Og særligt én kvinde, glemmer han ikke.

Kvinden var gudesmuk, men også afsat til en magtfuld, olierig og dødelig jaloux italiener. Alligevel får hun i smug arrangeret et møde med Fetterlein, og de ender i en længerevarende hed affære.

For at hægte ægtemanden af flyver Fetterlein over København fra Monaco, når de to mødes hemmeligt i Ukraine. Bl.a. engang hvor de tager i byen - hun iført sort kjole og matchende Ferrari, som hun insisterer på at køre hjem, efter de har tyllet vodka til 27.000 kroner flasken. Og galt går det selvfølgelig.

- Nu bliver hun fandeme stoppet af politiet. Det er fucking løgn. Nu er jeg færdig og skal rådne op i et topklamt fængsel i Ukraine. Og skandalen med, at jeg knalder en af Monacos mest magtfulde mænds kone, er ude, fortæller Frederik Fetterlein i sin biografi 'Forført af livet'.

LÆS OGSÅ:

fetterlein

SE BILLEDERNE: Fetterleins mange smukke scoringer

Men kvinden stiger ud, siger noget på ukrainsk til politipatruljen, og sekundet efter har Ukraines største brandert politieskorte hjem.

Episoden finder sted i årene, hvor Fetterlein bor i Monaco. Egentlig med sin daværende hustru Tereza og sønnen Tobias, men Fetterlein har ikke let ved at praktisere monogami.

Heller ikke da han løber ind i den danske sangerinde Saseline, som han forlader den tjekkiske model til fordel for.

- Det var som en rutsjebanetur, hvor jeg den ene dag elskede Saseline højere end noget andet, og den anden dag havde lyst til at knalde hendes søster, siger han i bogen.

LÆS OGSÅ:

Frederik Fetterlein og far

LÆS OGSÅ:

fetterlein

I 2008 efter fire års samliv, får også Saseline nok og forlader ham med følgende salut:

- Frederik, du og jeg funker bare slet ikke mere. Jeg står stort set alene med vores nyfødte søn, du er aldrig hjemme og du knepper rundt som en Duracell kanin. Jeg orker det bare ikke mere, husker Fetterlein hende sige.

’Forført af livet’ er skrevet af Peter Bennett og udkommer i morgen på forlaget Bogkompagniet mandag

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.