For øjeblikket kan man se den gældsplagede Fredrick Fetterlein i indtil flere tv-programmer, mens han forsøger at file lidt af på den 5,8 mio. kr. store gæld.

Om få dage begynder optagelserne til en helt ny film om den forhenværende tennisspiller og rigmands kamp mod kreditorerne. Ja, Fetterlein er ligefrem begyndt at arbejde.

- Jeg har tidligere fået flere tilbud om egentlige tv-serier. Hvor et kamerahold skulle følger mig i ugevis. Det har jeg sagt nej til. Jeg er lidt træt af den der gossip-vinkel, der hele tiden kommer frem.

Er det ikke din egen skyld?

- På en måde, jo. Der kom den her bog (Forført af livet, red.), som måske nok var lidt overdrevet på nogle punkter. Det var meningen med den. Men folk har måske et billede af ham der Fetterlein som en utro mand, der fylder sig med speed. Filmen skal være med til at nuancere billedet. Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg udsendte bogen for at komme til at tjene nogle penge.

LÆS OGSÅ: 

Ifølge Fetterlein vil filmen vise et mere nuanceret billede af ham.

- Der skal nok komme en del afsløringer, den vil fortælle nogle sandheder om mig. Meget set fra udlandet. Nogle af de investorer, jeg har arbejdet sammen med, medvirker. Det er folk, der normalt arbejder på en helt anden måde end mig. Den ene dag taber de måske 100 mio, tjener det dobbelte den næste. Det sætter min gæld på 5,8 mio. lidt i relief, siger Fetterlein, som lover at filmen går tæt på.

- Man kommer til at følge mig overalt. Lige meget, hvad jeg laver. Hvis du nu kaldte mig en bums i telefonen nu, ville det komme med, siger Fetterlein.

LÆS OGSÅ: 

Filmen bliver en dokumentarfilm efter samme model som den populære film om Tommy Seebach. Altså med en blanding af gamle klip, også fra de private gemmer, og nye optagelser. Den får biografpremiere senere i år, udkommer senere igen på dvd.

Udover filmen forsøger Fetterlein sig i TV 2 Zulu programmet 'Vild med Comedy' og 'Tæsk en kendt', hvor Fetterlein skal bokse mod en almindelig dansker. Det travle liv ligger langt fra det tidligere liv på første klasse i luksuslejligheder rundt omkring i verden.

- Jeg arbejder sgu hver dag fra kl 7 til 22 om aftenen. Det har jeg aldrig prøvet før. Det er knaldhårdt. De sidste tre dage er jeg faldet i søvn i med tøjet på.

Foreløbig kan Fetterleins (tidligere) celebre liv følges på TV3 mandag og tirsdag aften. Han har sagt ja til at lade sig spanke af de økonomiske eksperter i 'Luksusfælden'.