Den tidligere professionelle tennis-spiller og model har mere end ét økonomisk incitament for at deltage i TV3's økonomiske reality selv-hjælps-program.

Fredrick Fetterlein får ikke kun god økonomisk rådgivning for at deltage i TV3's program 'Luksusfælden'. Der er nemlig også en pæn sum penge til playboyen for at deltage i programmet, hvor Louise Frost og Gustav Juul, er værter og rådgivere.

Får du penge for at deltage i 'Luksusfælden'?

- Jeg får selvfølgelig lidt for at deltage, siger Fredrick Fetterlein.

- Det er gode penge. Så jeg er fint tilfreds!, uddyber Fetterlein, der har en personlig gæld på ikke mindre end 5,8 mio. kroner, efter år med et liv i luksus, damer og champagne.

Selv regner Fredrick Joshua Fetterlein, som den nu 40-årige playboy hedder, efter han 1. januar tog navneskift som resultat af et besøg hos nummerolog, med at være gældsfri om maksimalt to år, det siger han til bt.dk.

I programmet siger du, at du regner med at være gældsfri om to-fire år. Hvordan vil du gøre det?

- Ja, to år er maks, for hvornår jeg regner med, at gælden er væk, fortæller Fetterlein, som tidligere har fortalt til B.T., at han har ødslet op mod 25 mio. kroner væk, og nu står tilbage med en kæmpe gæld.

- Jeg deltager i programmet, fordi jeg synes det kunne være sjovt. Og så er de rigtig gode de to rådgivere. Og gratis råd skal man ikke sige nej til, fortæller den tidligere professionelle tennis-spiller, der repræsenterede Danmark ved OL i Atlanta, hvor han nåede til anden runde.

Når det kommer til hans store gæld, som er så omfattende, at TV3 bruger hele to programmer på at vise, hvordan Fetterlein skal komme på fode igen, så er playboyen selv fortrøstningsfuld, for han skal til at leve et mere roligt liv, samtidig med han knokler for at blive gældsfri.

- Nu skal jeg til at leve et normalt liv. I gamle dage sagde jeg bare ja til alt muligt. Nu skal det overvejes meget mere, når jeg går ind i et projekt.

Men når du siger normalt liv, så er det vel ikke helt det samme som den almindelige dansker på gaden?

- Jeg er meget i medierne. Og jeg lever af at være ude og blive set. Men jeg lever allerede en mere normal hverdag, og nyder at se mine børn meget mere. Ikke mere af alt det falske, uddyber Fetterlein.

Han fortæller videre, at han har mange projekter i støbeskeen. Bl.a. skal han starte sin egen smykkekollektion og lave et dokumentarprogram. Der udover deltager han snart i 'Tæsk en kendt', også på TV3, og 'Vild med Comedy' på TV2 Zulu.

Hvis du vil se, hvordan man kommer på ret kurs efter en gæld på små 6 mio., så kan du følge Fredrick Fetterleins tur gennem luksusfælde-maskinen mandag 30. januar og dagen efter tirsdag 31. januar på TV3.

Andre læser også