Christel Winther og hendes mand Morten Lund var vært for Tori Spellings fødselsdagfest på Næsbyholm slot i går.

Pressen var blevet lovet en stjernespækket gæsteliste, men endte med at forlade festen – uden at have fået et glimt af hverken Remee, Caroline Fleming eller Frederik Fetterlein, som der var blevet lovet.

Den røde løber ind til Næsbyholm Slot lå noget øde hen.
Den røde løber ind til Næsbyholm Slot lå noget øde hen. Foto: Emil Hougaard
Vis mere

Christel Winther, der medvirker i TV3-programmet ’Købere på første klasse’ er ærgerlig over, at hun havde hyret den danske Claus Hjelmbak til at stå for gæstelisten – og i især over, at han lovede mere, end han kunne holde.

»Jeg synes jo, det er irriterende, at pressen møder forgæves op. Jeg driver min forretning på ærlighed, og jeg bad ham om at sige, hvem der var bekræftede deltagere, men det kunne jeg ikke få,« fortæller festplanlæggeren til BT.

»I går da nogle fra pressen stod og skældte mig ud, var jeg stiktosset, for jeg følte ikke, det var rimeligt, at den strandede hos mig. Men dem, der var her, havde en god fest – det var det vigtigste. Tori er ikke stået op endnu, det blev ret sent,« tilføjer hun.

Tori Spelling har ifølge Christel Winther været bekymret for, om polemikken omkring de fraværende kendisser ville falde tilbage på hende.

»Men jeg kan kun understrege, at det kun er én person, der er ansvarlig for det,« understreger hun.

Tori Spelling var knap to timer forsinket til sin egen fest på Næsbyholm Slot, så BT nåede ikke at få et billede af hende. Her ses hun med manden Dean McDermott fra Elle Style Awards et par dage forinden. (Foto: Nils Meilvang/Scanpix 2016)
Tori Spelling var knap to timer forsinket til sin egen fest på Næsbyholm Slot, så BT nåede ikke at få et billede af hende. Her ses hun med manden Dean McDermott fra Elle Style Awards et par dage forinden. (Foto: Nils Meilvang/Scanpix 2016) Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Det er ikke første gang, at Claus Hjelmbak har skuffet slotsparret.

I november havde han lovet parret en fest med den tidligere ’Baywatch’-stjerne Pamela Anderson. Det eneste problem? Aftenens hovedperson selv havde aldrig sagt ja - og rasede efterfølgende over Hjelmbak på sin Instagram-profil.

»Arrangøren, Claus H. (Hjelmbak, red.) har en blakket fortid. Han har gennem tiden stjålet penge fra sponsorer, og han betalte ikke andre end sig selv. Siden da har han forsøgt at forbedre sig, og han har fået både anden, tredje og fjerde chance for at komme på rette spor, men det lader til, han er tilbage på sit gamle spor,« skrev Anderson ifølge Ekstra Bladet.

Christel Winther og hendes mand var da også i tvivl om, hvorvidt de kunne stole på agenten endnu engang, men blev overbevist efter hun mødte Tori Spelling og hendes mand personligt.

»Tori og jeg har haft flere møder og haft et rigtig godt samarbejde omkring festen. Jeg håber, vi skal arbejde mere sammen omkring bryllupper både her på slottet og i udlandet, så på den lange bane har det været det hele værd,« forklarer hun til BT.

Her ses Claus Hjelmbak ved en tidligere lejlighed.
Her ses Claus Hjelmbak ved en tidligere lejlighed. Foto: Anders Debel Hansen
Vis mere

I november havde parret mange udgifter til en fest, der endte med ikke at blive til noget, og denne gang har de betalt Hjelmbak for at stå for gæstelisten.

»Det var lidt ligesom i går. Når man spørger om noget, får man det svar, man gerne vil høre, men der bliver ikke helt leveret...«

Hun og hendes mand har endnu ikke afgjort med dem selv, om de vil bede om nogle af deres penge tilbage.

BT arbejder på at få en kommentar fra Claus Hjelmbak.