Det er ikke nogen hemmelighed, at Frederik Fetterlein er en mand, der er begejstret for at feste.

Det er vist ikke helt forkert at skrive, at den tidligere professionelle tennisspiller er kendt som værende lidt af en festkonge i det københavnske byliv.

Et byliv, som coroneepidemien har sat en brat stopper for.

Omend »det er kedeligt«, er det dog ikke noget, der bekymrer 50-årige Fetterlein, fortæller han. Han mener i stedet, at folk skal klemme ballerne sammen og tage en slapper.

»Det er jo gået helt amok med privatfesterne, fordi byen lukkerne ned klokken 22. Folk skal tage sig sammen og slappe lidt af. Livet går altså ikke ned, bare fordi man ikke kan feste nogle måneder.«

Fetterlein fortæller, at han da også selv savner at feste, men at det er nødvendigt at være påpasselig på grund af situationen.

»Man skal have respekt for andre, og jeg kommer i hvert fald ikke til at være den person, der sætter et dårligt eksempel ved at deltage i fester med 100 personer,« siger han og fortsætter:

»Jeg har selv ældre forældre og forsøger at holde mig væk fra store forsamlinger. Det er da kedeligt, at man skal gå tidligt hjem, når man er ude, men nu er corona her, og så bliver man nødt til at indordne sig.«

Frederik Fetterlein.
Frederik Fetterlein. Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

På trods af at corona har haft stor indflydelse på mange menneskers økonomiske situation, så er Frederik Fetterlein ikke synderligt ramt.

Han tjener nemlig hovedsageligt sine penge som tennistræner og fra diverse tv-programmer, fortæller han.

»Jeg har ikke mærket det så meget. Der er måske skåret lidt nede på tv-jobs'ene, men jeg træner stadig lige så mange timer i tennis, som jeg gjorde inden corona.«

Til gengæld er Fetterlein hårdere ramt, når det kommer til familielivet. Hans søn Tobias, som han deler med modellen Tereza Maxová, går nemlig på kostskole i London.

Og England har som bekendt lukket ned fra foreløbig 31. oktober og en måned frem.

»Jeg nåede heldigvis lige at se ham i weekenden, inden de lukkede ned, men nu ved jeg ikke, hvornår jeg ser ham igen, for man ved jo ikke, hvad der kommer til at ske, så det er lidt trist. Men vi tager det, som det kommer. Hans skole er også lukket, så han bruger tiden sammen med sin mor.«