Hollywood-skuespillerinden Anne Hathaway (kendt fra ‘Djævlen går i Prada’) var tæt på at drukne, da hun under en ferie på Hawaii var ude at bade. Her ses hun med sin mand Adam Shulman.
Hollywood-skuespillerinden Anne Hathaway (kendt fra ‘Djævlen går i Prada’) var tæt på at drukne, da hun under en ferie på Hawaii var ude at bade. Her ses hun med sin mand Adam Shulman. Foto: NINA PROMMER

Hollywood-skuespillerinden Anne Hathaway (kendt fra ‘Djævlen går i Prada’) var tæt på at drukne, da hun under en ferie på Hawaii var ude at bade.

Den 31-årige skuespillerinde var på ferie på Oahu, der er den tredjestørste ø i Hawaii-øgruppen, sammen med sin mand Adam Shulman (32).

Da hun gik i vandet for at bade, blev hun pludselig fanget i en stærk havstrøm. Det skriver Bild.de.

Hun var ikke selv i stand til at svømme ind til land, da strømmen var for stærk, og ind i mellem blev hun trukket ned under vandet, så kun hendes arme stak op over vandoverfladen.

Den dramatiske situation blev fotograferet af en person inde på stranden. På billederne kan man se Anne Hathaway råbe om hjælp, og man kan se situationen, hvor hun er blevet trukket ned under vandet.

Da hun igen får hovedet over vandet, er hun tydeligvis i panik.

Men en surfer hører heldigvis hendes nødråb og kommer den berømte skuespillerinde til undsætning. Han får hende bjærget ind på land.

Her tager hendes chokerede mand sig af hende. Hun slipper med skrækken og en rift på foden, skriver Bild.de.

Her kan du se de dramatiske billeder fra Bild.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.