I august 2022 døde skuespiller Anne Heche på hospitalet, efter hun havde været i en voldsom trafikulykke, hvor hun kørte ind i et hus og hendes bil brød i brand.

Den 53-årige skuespiller efterlod sig to sønner, og den yngste af disse, 13-årige Atlas Heche Tupper, sætter nu ord på den mor, han har mistet.

Det sker i et interview med Los Angeles Inquisitor, som er lavet i forbindelse med den snarlige udgivelse af bogen 'Call me Anne', der er skrevet af skuespilleren.

»Min mor var den klogeste person, jeg nogensinde har kendt. Hun vidste altid, hvordan hun skulle løse et problem eller hjælpe en ven. Hun vidste altid, hvad der var det rigtige at gøre,« fortæller Atlas Heche Tupper, som Anne Heche fik med eksmanden James Tupper, og fortsætter:

Anne Heche og sønner Atlas Heche Tupper i 2014.
Anne Heche og sønner Atlas Heche Tupper i 2014. Foto: Richard Shotwell
Vis mere

»Jeg kan ikke sætte ord på, hvor taknemmelig jeg er, eller hvor meget jeg savner hende.«

James Tupper har også pæne ord at sige om sin afdøde ekskone. Han fortæller, at hun var selve definitionen af ​​lys i familiens liv, og at hun altid bidrog med sjov, kærlighed og energi.

Det var 5. august sidste år, at Anne Heche i sin bil kolliderede med et hus, da hun kom kørende i Mar Vista i Los Angeles.

De første meldinger efter ulykken var positive, men kort efter ændrede det sig, og det stod klart, at hendes tilstand var alvorlig.

Flere vidner havde set hende slingre forud for ulykken, og politiet konkluderede, at hun havde kokain i blodet på ulykkestidspunktet.

Yderligere efterforskning af ulykken blev dog stoppet, da skuespilleren blev erklæret hjerneskadet. Kort tid efter blev hendes respirator slukket.

Dødsårsagen var røgforgiftning, brandskader og fatale kvæstelser i brystregionen.

Kort tid efter dødsfaldet delte Anne Heches ældste søn, Homer, en fælles udtalelse fra sønnerne, som blandt andet lød:

»Min bror Atlas og jeg har mistet vores mor. Efter seks dage, hvor vi har været gennem alle følelser, er jeg efterladt med en dyb, ordløs sorg. Forhåbentlig er min mor nu fri fra smerte og er begyndt at opleve, hvad jeg tror, er den evige frihed for hende.«