Sangerinden, der er fra Barbados, har høstet mange sejre i sit liv.

Her er fem højdepunkter fra 31-årige Rihannas karriere.

1. Rihanna som den rigeste. I juni 2019 blev sangerinden kåret som den rigeste kvindelige artist i verden af Forbes med en formue på knap fire milliarder.

Det skyldes i særdeleshed stjernens makeup-eventyr, hvor hun i samarbejde med den gigantiske magtspiller i modeverdenen, firnaet LMVH, som huser mærker som Dior og Givenchy, startede sit eget mærke.

Rihanna i den berømte gennemsigtige kjole, designet af Adam Selsing. ENTERTAINMENT FASHION
Rihanna i den berømte gennemsigtige kjole, designet af Adam Selsing. ENTERTAINMENT FASHION Foto: CARLO ALLEGRI
Vis mere

Mærket hedder Fenty, og det dækker også over både lingerie- og tøjkollektioner nu.

2. Umbrella. Nummeret var det, der skød sangstjernen op på verdensstjerneniveau.

'Umbrella' kom ud tilbage i 2007, hvor hittet blev spillet alle steder. Det var også den sang, der gav Rihanna hendes første grammy året efter udgivelsen.

3. Rihannas vilde og grænsesøgende stil.

Okay, hun var ikke helt nøgen, men da Rihanna ankom til CFDA Awards, kunne man se rigtig meget af den unge sangerinde, som bar en krystalklædt kjole lavet af designeren Adam Selman.

Han har ofte klædt den kendte sangerinde på, men krystalkjolen fik mere opmærksomhed, end meget af stjernens tøj gør – sikkert fordi Rihanna skinnede i al sin naturlighed.

Uanset hvad har sangerindens grænsesøgende stil helt sikkert bidraget til hendes sikre karriere.

4. Kæmpesucces på sociale medier. Der er ingen tvivl om, at man i disse dage har en kæmpe magt, hvis man har klaret den på de sociale medier.

Så når Rihanna i skrivende stund har over 70 millioner følgere på henholdsvis Instagram og Facebook, så har det en stor indvirkning på den 31-årige stjernes karriere.

Ud over at hun poster meget sexede billeder, samt billeder hvor hun ryger hash, så er det også en kanal, hvor hun kan promovere sine produkter. Det har givet kæmpe eksponering af hendes Fenty-makeup og -tøj.

5. Musikken. Listen er lang, hvis man skal nævne alle de gange, Rihanna har opnået noget markant i sin karriere.

Sangerinden har blandt andet modtaget en Grammy otte gange, hun har solgt mere end 250 albums, og så kaldes hun for 'den bedst digitalt sælgende kunstner nogensinde'.