Fetterlein køber lejlighed på ombygget færge

Rederiet DFDS Seaways har opdaget helt nye forretningsmuligheder for Oslobåden 'Pearl Seaways'. Båden skal ikke længere sejle mellem Norge og København.

Skibet skal i stedet omdannes til et flydende lejlighedskompleks med fem store luksuslejligheder. Bagtanken er at lave et flydende skattely, da båden vil opholde sig i internationale farvande det meste af tiden.

Og DFDS Seaways har allerede flere mulige købere, herunder den tidligere danske tennisstjerne Frederik Fetterlein (nu Fredrick Fetterlein).

Fredrick Fetterlein har i en årrække haften belastet økonomi og ser frem til at undslippe det tunge danske skattely.

- Jeg er blevet træt af de stramme danske skatteregler og har egentlig savnet livsstilen fra Monaco med kasino, drinks og vandet tæt ved.

Desuden er jeg vild med, at min familie, venner og det københavnske natteliv kun er en kort helikoptertur væk, siger Fetterlein og hentyder til, at en af priserne, man betaler for en skattefri tilværelse er, at skal man besøge familie og venner, så foregår det altså med helikopter.

Flydende stat

DFDS Seaways ser frem til at rykke ind på et nyt marked, som kun vokser efterhånden som flere og flere lande indfører stadigt stigende milliardærskatter.

Verdens velhavende føler et stigende behov for at slippe for at punge ud til skattevæsenet.

Derfor er denne kreative løsning dukket op, hvor enorme færger og luksuslinere omdannes til veritable flydende småstater.

- Vi regner med, at Oslobåden Pearl Seaways står klar til at tage imod de første beboere den 1. april næste år, og vi ser frem til at forsøge os med en lidt anden type målgruppe. Men vi fortsætter naturligvis driften mellem København og Oslo med vores andet skib Crown Seaways, fortæller DFDS Seaways danske country manager Kim Heiberg, der allerede har modtaget adskillige købstilbud på de 36 mio. dyre luksuslejligheder om bord.

Livet på den ombyggede Oslobåd kan muligvis blive lidt isoleret, men i det mindste er der vild luksus ombord.