Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det blev Michaels datter Paris, der fik det sidste ord.

11-årige Paris fik det sidste ord til mindekoncerten for hendes far, Michael Jackson.

Da hun først kom frem til mikrofonen var den ikke nødvendig. Der var fuldstændig stille i salen mens alle ventede på, hvad Paris ville sige. Alligevel fik Paris et; 'Speak up, Darling' ('tal højere lille skat'. red.) med på vejen af showbiz-vante tante Janet. Og så kom ordene fra Jacksons datter klart og tydeligt:  

'Jeg vil bare gerne sige, at lige siden jeg blev født, har du været den bedste far nogen kunne tænke sig. Og jeg vil bare gerne sige, at jeg elsker ham.' 

Det fik lille Paris sagt før hun forsvandt grædende ind i favnen på sine onkler og tanter, der stod klar til at trøste pigen, der modigt tog ordet foran den kæmpemæssige forsamling af mennesker og med udsigt til sin fars kiste. Udover datteren Paris, efterlader Michael sig også sønnen Prince på 12 år og 'Blanket' på 7 år.


Køb B.T. i morgen og få en dvd med historien om kongen af pop, Michael Jackson med for kun 29,95 ekstra. Kun hos 7-Eleven og kun ved køb af B.T. til dagspris. Samlet pris man-tors: 43,95 og fre-søn: 45,95. Så længe lager haves.

Andre læser også