Lyt til artiklen

Den tidligere 'Far til fire'-skuespiller og influencer, Carla Chloe Mickelborgs familiefirmaer, GOALS Holding ApS og GOALS Group ApS, er gået konkurs.

Ifølge Statstidende er begge virksomheder begæret konkurs, og blev allerede opløst tilbage i oktober af Erhvervsstyrelsen, skriver Se og Hør.

Sammen med sin lillebror, Kalle Mickelborg, og mor, Mariane Mickelborg, har den 34-årige influencer drevet virksomhederne siden 2017.

Carla Mickelborg var administrerende direktør for GOALS Holding, og Mariane Mickelborg var administrerende direktør for GOALS Group.

Ifølge Se og Hør trådte både Carla og Mariane Mickelborg tilbage som direktører i september, og nu har en kurator begæret virksomhederne for konkurs.

»Selskabets registrerede direktion fratrådte den 19. september 2022. Selskabet var herefter uden lovlig ledelse, hvorefter Erhvervsstyrelsen den 18. oktober 2022 har truffet afgørelse om tvangsopløsning, jf. selskabslovens paragraf 225 og sendt anmodning om opløsning til Sø- og Handelsretten,« lyder det.

Af det seneste regnskab for begge virksomheder fremgår det, at GOALS Holding havde en egenkapital på 36.828 kroner, mens GOALS Group ApS måtte se på negative tal med en egenkapital på -121.837 kroner.

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Carla Mickelborg, men hun er ikke vendt tilbage. Mariane Mickelborg har til Se og Hør meddelt, hun ingen kommentarer har til konkursbegæringen.