Skuespilleren Charlie Sheen er havnet i lidt af en shitstorm på de sociale medier.

Den 51-årige skuespiller, der blandt andet er kendt fra komedieserien 'Two and a Half Men', skrev torsdag et tweet, hvori han beder Gud om at 'tage Donald Trump som den næste'.

'Kære Gud; Trump næste gang, tak! Trump næste gang, tak! Trump næste gang, tak! Trump næste gang, tak! Trump næste gang, tak! Trump næste gang, tak!' skriver Sheen i sit tweet efterfulgt af en emoji, der giver fingeren.

Tweetet kom kort tid efter, at det blev offentlig kendt, at skuespillerinden Debbie Reynolds, mor til den netop afdøde Star Wars-skuespillerinde Carrie Fisher og kendt fra klassikeren 'Singing in the rain', døde torsdag.

I juledagene har verden mistet en række kendte og elskede stjerner. Den 25. december blev det offentligt kendt, at den britiske sanger George Michael var død i sit hjem i England, og den 27. december døde skuespillerinden Carrie Fisher af hjertestop og blot dagen efter døde hendes mor Debbie Reynolds.

De mange dødsfald - og de mange kendisdødsfald, der har været i løbet af 2016 - har fået mange til at forbande netop året 2016 langt væk på sociale medier, og Charlie Sheen brugte altså tilsyneladende Twitter til at komme med et ønske om endnu et dødsfald.

Det kontroversielle tweet er blevet delt og liket tusindvis af gange, men mange er ikke begejstret for Charlie Sheens ønske om Trumps død.

'@charliesheen gennem dine latterlige beslutninger og forfærdelige valg har almindelige amerikanere bedt for dig. Du har lige mistet mange af os #Sygt' skriver Joe Pags Pagliarulo blandt andet på Twitter, og mange stemmer i med stor afstandtagen fra Sheens ord.

Flere erklærer sig dog også enige med stjernens ønske.

'A-fucking-men! Det ville balancere tingene ret fint @charliesheen' skriver Twitter-bruger Dren Driew.

Historien om Charlie Sheens tweet har været fortalt vidt og bredt i mange internationale medier, og det har fået Charlie Sheen selv til at udsende endnu et tweet. Her undskylder han ikke for sine ord, tværtimod gør han medierne opmærksomme på, at ordene ikke var ment til dem - men til Gud.

'Mediernes reaktion på tweetet fra i går aftes er sindssygt symbolsk for den panoramiske frygt, der bliver trukket langt og tankeløst henover alle udtryk for håb eller glæde, som vi nu vover at udgive eller kommunikere ud. Oh, og i øvrigt, jeg snakkede til Gud, ikke jer. c.s.' skriver Charlie Sheen på Twitter.

Svaret er blevet blandet modtaget, og flere kalder Sheen for Satan selv, mens andre ser det mere som et humoristisk indslag og betegner Charlie Sheens tweet som en stor joke.

Meget kan da også tyde på, at det netop er det, der er tilfældet. I hvert fald udtalte Charlie Sheen tilbage i juni, at han ville støtte Donald Trump, hvis han blev valgt som præsident.