Til tonerne af The Weekend-hittet 'Blinding Lights' vandrer Britney Spears i en ny Instagram-video frem og tilbage foran et kamera, mens hun sporadisk poserer for seerne, smiler og svinger frem og tilbage med sin hestehale.

Det har fået flere af hendes fans til at spørge, om hun er ok. De mener, at videoen, som du kan se i bunden af denne artikel, er et desperat råb om hjælp.

Popstjernen holdes fanget i sit eget hjem, og hun forsøger med sine videoer på sociale medier at sende tegn til sine fans om, at hun har brug for hjælp, mener fanskaren.

Hvordan, og hvilke tegn, vender vi tilbage til.

Foto fra Britney Spears' instagramprofil
Foto fra Britney Spears' instagramprofil
Vis mere

'Britney, vi ved alle, at du ikke er i sikkerhed, og at du har fået frataget dine basale rettigheder, er blevet kidnappet, forgiftet og udnyttet. Hun er i seriøs fare og har været det i årevis,' lyder en af knapt 50.000 kommentarer til videoen.

'Britney, hvis der er nogen måde, hvorpå du kan forlade dit hus, for f.eks. at tage ud og shoppe eller lignende, så grib den chance, og lav en offentlig scene, så vi kan se, hvad der i virkeligheden foregår - eller gå til politiet,' skriver en anden i kommentarsporet.

Rygterne om, at Britney Spears skulle være i alvorlig fare, har sviret i månedsvis, og videoen, hvor Britney Spears vandrer frem og tilbage foran kameraet iført mavebluse og lavtaljede, hvide shorts, har for alvor pustet ild til rygterne.

I begyndelsen af april 2019 blev verdensstjernen indlagt på et psykiatrisk hospital. Hendes psyke havde lidt et alvorligt knæk, fordi der var blevet lavet ændringer i hendes medicin.

I 2007 baberede Britney Spears alt sit hår af. Der har lydt mange teorier om, hvorfor hun gjorde det. En lød, at det skete i forbindelse med et skænderi med sangerindens mor, en anden lød, at det var i sympati med hendes kræftramte tante. Få dage efter baberingen, blev hun indlagt på psykiatrisk afdeling.
I 2007 baberede Britney Spears alt sit hår af. Der har lydt mange teorier om, hvorfor hun gjorde det. En lød, at det skete i forbindelse med et skænderi med sangerindens mor, en anden lød, at det var i sympati med hendes kræftramte tante. Få dage efter baberingen, blev hun indlagt på psykiatrisk afdeling.
Vis mere

Indlæggelsen resulterede i den verdensomspændende bevægelse #FreeBritney. Et hashtag, som nu igen er begyndt at florere i stor stil på de sociale medier.

Britney Spears' fans påstår blandt andet, at sangerinden ikke har bestemmelsesret over sin økonomi, og de tager faktisk ikke helt fejl.

Siden sangerindens ekstreme nedtur i 2007-2008, hvor hun blandt andet barberede sig skaldet og forsøgte at overfalde en flok journalister, har hun haft en tilsynsværge.

Tilsynsværge eller ej, Britneys fans mener, at der er noget helt, helt galt, og de mener, at popstjernen signalerer, at hun har brug for hjælp i den nye video.

Lagde du mærke til, at vi i indledningen til denne artikel fortalte, hvilken sang Britney i den nye video går frem til og tilbage til? Sangvalget er ikke tilfældigt, mener fans af sangerinden.

Første sætning i 'Blinding Lights' af The Weekend lyder nemlig: 'I been tryna call. I been on my own for long enough,' og det mener fansene er et tegn:

'Læs teksten til sangen. Folkens, det her er noget. Der foregår et eller andet, men vi ved ingenting,' skriver endnu en bekymret fan til videoen.

I 2007 forsøgte Britney Spears at overfalde en bil med en paraply.
I 2007 forsøgte Britney Spears at overfalde en bil med en paraply. Foto: GABRIEL BOUYS
Vis mere

Sangteksten er faktisk det mindste i denne sag. Det, der virkelig får fansene til at skrive med store bogstaver i kommentarfeltet, er nemlig farven på den bluse, Britney har på i videoen.

Det skyldes, at flere fans i kommentarsporet til Britneys tidligere Instagram-video skrev, at hun skulle tage en gul bluse på i sin næste video, hvis hun var i fare og havde brug for hjælp.

Og maveblusen, som Britney har iført sig i netop denne video, er rigtigt nok gul.

'Min blomsterhandler overraskede mig med at lave en blomsterbuket i forskellige farver. Jeg blev så glad, at jeg tog min yndlings gule bluse på,' skriver Britney Spears til sit eget opslag.

Britney Spears har endnu ikke selv kommenteret rygterne om, at hun skulle være i fare.