Der sker et eller andet med os mennesker, når vi får børn. Pludselig er det ikke så slemt at skifte ble, og pyt med at de gylper ud over os. Det er ikke så ulækkert.

Men nogle mennesker bliver så forgabte i de kære små, at de lige går en tand over grænsen efter andres mening. Og den grupper må den engelske sangerinde og tv-vært Rochelle Humes nu ufrivilligt melde sig ind i.

Det skriver Her.ie.

Den tidligere 'The Saturdays'-sangerinde afslørede onsdag på sin Instagram-story, at hun har suget snot ud af sin syge barns næse med munden, og det var alligevel mere, end nogle kunne klare, skriver Her.ie.

28-årige Rochelle har to børn med sin mand Marvin Humes, en på fire år og en på seks måneder, og i storyen beskrev hun, at den mindste var blevet syg med en slem forkølelse.

»Har lige puttet Valentina, hun har ikke haft det alt for godt de seneste dage, hun får tænder og er forkølet og alt muligt. Så tilstoppet i går, at jeg - her kommer det - jeg sugede snotten ud af hendes næse. Jeps«, siger Rochelle Humes på Instagram.

»Det sjove er, at det var hende, der kiggede på mig, med et blik, der sagde: 'Mor, hvad i alverden gør du ved mig? Gå væk, det er klamt det her'«, lyder det fra kendissen.

Ifølge Her.ie var hendes mere end en million følgere meget delte efter den ulækre sandhed kom på bordet: Halvdelen var frastødt, mens halvdelen syntes, det var mega sjovt.