Kan Peter Schmeichel lide slanger, og er Camilla Ottesen en god svømmer? De to værter på Fangerne på Fortet bliver sat i stævne.

Sammen skal de styre gonggong'ens gang på det legendariske Fort Boyard ud for Frankrigs Kyst, når sæsonens første program af Fangerne på Fortet bliver vist på lørdag.

De vender timeglasset og sender de uvidende deltagere gennem døren til grænseoverskidende udfordringer, og de overværer glæde, skuffelse og vrede udbrud efter de hårde prøvelser i cellerne.

Men hvad er de to værters egne tanker om udfordringerne og ikke mindst hinanden?

bt.dk. har mødt Camilla Ottesen og Peter Schmeichel på Fort Boyard.


Hvilken udfordring ville din medvært være bedst til?


Camilla: Jeg tror, at Peter ville være bedst til noget, hvor han skal bruge sine muskler. Han ville også være god til den udfordring, hvor der skal sidde en pige på hans skuldre, og der falder alt muligt ulækkert ned fra loftet.

Peter: Camilla skal have udfordringen, hvor hun springer i vandet højt oppe fra. Den ville hun være god til. Kan du svømme?

Camilla: Ja, jeg er god til at svømme.


Hvilken udfording ville din medvært være dårligst til?


Peter: Jeg tror, Camilla ville have svært ved slangerne. Også den med insekterne.

Camilla: Nej, den har jeg prøvet.

Peter: Nå okay. Så ville du nok have svært ved klatrevæggen, for der er for langt ned.

Camilla: Peter ville ikke have nemt ved udfordringen, hvor man skal igennem et rør. Han ville sidde fast. Jeg tror også, han ville have et problem med slangerne.

Peter: Jeg har aldrig været i nærheden af slanger, så jeg ved ikke, hvordan jeg ville reagere. Jeg er lidt i tvivl, men jeg ville forsøge og ikke give op.


Hvorfor er Camilla/Peter en god vært?


Peter: Camilla er ikke bare en god vært - hun er en super vært. Bare den måde hun er på over for deltagerne. Man er jo hele tiden med omkring deres følelser og oplevelser. Hun har lavet mange ting, og hun ved alt.

Camilla: At være sammen med Peter er op ad bakke, fra jeg står op om morgenen, til jeg går i seng. Ej, Peter er en god vært, fordi han har erfaring med Champions League og '1 mod 100', og så er han et skide dejligt menneske. Det er fedt at have en medvært, som er fed at være sammen med, men som deltagerne også har stor respekt for. Det er jo i kraft af hans lange karriere. Det var golf, ikke?

Peter: Jo. 

Camilla: Det virker slet ikke som om, at vi kun har kendt hinanden i lidt over en uge. Det hele er meget naturligt.