Linse Kesslers 25-årige datter, Stephanie 'Geggo' Kessler Christiansen, venter sit første barn. Det skriver hun på sin blog:

»Jeg tror det er sikkert at fortælle vores hemmelighed nu –  vi skal være forældre til januar. Vi glæder os helt crazy, og er simpelthen så glade begge to,« skriver den kommende mor, der er kendt under kælenavnet Geggo.

Kønnet på barnet kender de dog ikke endnu. Men det kommer snart:

»Kønnet ved vi om halvanden uges tid. SÅ spændende at se om vi venter en lille prinsesse eller en lille bandit,« skriver en lykkelig Geggo på sin blog.

Sammen med sin mor og mormor er hun en af de tre bærende skikkelser i TV3-programmet 'Familien fra Bryggen', der har været populær lige siden de første afsnit løb over skærmen i 2011.

Glæden er ekstra stor hos Stephanie Geggo og hendes kæreste Cengiz Salvari. De ventede også barn i starten af året, men den 25-årige reality-stjerne mistede barnet i februar. Men nu kan de igen glæde sig til at skulle være forældre.

Stephanie Geggo har tidligere talt om, hvordan hun lagde sit liv om, efter hun aborterede i februar:

»Jeg har nu lagt Red Bull og kaffe på hylden, jeg har ikke røget cigaretter i over et år, og alkohol har jeg ikke rørt, siden før jeg fandt ud af, jeg var gravid i januar. I virkeligheden kunne jeg jo sagtens tage et par sjusser, inden jeg stod med en ny positiv test i hånden, men jeg har ikke lysten til at drikke alkohol,« skrev hun dengang på sin blog.

Kærligheden er stor mellem de kommende forældre, som Geggo har vist ved gentagne lejligheder på sin Instagram-profil.

 

 

Andre læser også