Caroline Flack var kendt som den glade, smilende vært på reality-programmet 'Love Island' i England, men i december sidste år ændrede hendes liv sig drastisk.

Hun blev nemlig anmeldt for at have begået vold mod sin kæreste. En anklage, hun nu – efter sin død – benægter.

Hendes familie har nemlig offentliggjort et opslag, som Flack ville have delt på sin Instagram-profil, skriver Sky News.

Caroline Flack blev fundet i sin lejlighed 15. februar, hvor hun havde taget livet af sig selv.

I opslaget forklarer hun, hvor hårdt det var at blive anklaget for denne forbrydelse, og hvordan hendes liv brød sammen efterfølgende.

På grund af en anklage, hun skriver, der ikke er hold i.

'Jeg har altid taget ansvar for, hvad der skete den nat. Selv på selve dagen ... Men sandheden er, at det var et uheld,' lyder det i hendes tekst.

Hun forklarer videre, at det var forfærdeligt at opleve, hvordan en person i hendes omgangskreds havde solgt nyheden til medierne, og hvordan tingene efterfølgende forløb.

Caroline Flack skriver, at hun mistede sit job og sit hjem, og at hele sagen ikke alene ødelagde hendes eget liv, men også hendes families.

Flack dannede par med tennisspilleren Lewis Burton, som har benægtet, at der skulle være hold i anklagerne mod hans nu afdøde kæreste.

I sit opslag skriver tv-værten, at der var et skænderi, og hun indrømmer at have haft et sammenbrud, men tilføjer, at der ikke var tale om et overfald.

Flack, som altså ikke offentliggjorde sin tekst, understreger i sin sidste besked, at hun på grund af retssagen blev rådet til ikke at sige noget om hele sagen i medierne.

Familien har ifølge Sky News valgt at offentliggøre den lange besked i det engelske medie Eastern Daily Press.

Foruden brevet har også Lewis Burton været ude og forsvare sin kæreste efter hendes død.

'Mit hjerte er knust. Vi havde noget helt særligt. Jeg er så tabt for ord. Jeg er i så meget smerte. Jeg savner dig så meget,' skrev tennisspilleren på Instagram, hvor han fortsatte:

'Jeg vil være din stemme, skat. Jeg vil stille alle de spørgsmål, du ville have stillet, og jeg vil få alle svarene.'