Uge for uge trækker DRs Monte Carlo-drenge tusindvis af seere til deres liveshow 'Monte Carlo elsker Jylland', når de i vanlig satirisk stil vender ugens vigtigste historier og får besøg af aktuelle gæster.

I programmet, der sendes hver torsdag på DR 3, har Monte Carlo-drengene Peter Falktoft og Esben Bjerre bl.a. besluttet at genopfinde den jyske del af margueritruten. Derfor rejser de rundt til de steder i Jylland, som de mener, er et besøg værd.

Det er dog ikke alle, der synes, at programmernes indhold er lige originalt. På det sociale medie Twitter møder programmet nemlig kritik fra en anden velkendt DR-vært Anders Lund Madsen.

»#MonteCarloElskerJylland laver alternativ Margueritrute, finder sjove annoncer fra DBA og laver fis med en Kählervase. Sjit, det er originalt,« skriver tv-personligheden på Twitter.

Med ordene henviser Anders Lund Madsen til sin egen bog om udkantsdanmark, som han i 2010 udgav sammen med fotografen Karsten Andersen under titlen 'Mælkebøtteruten, på tur gennem det glemte Danmark, det endnu ikke opdagede Danmark - og det Danmark, der hele tiden er lige foran vores øjne'.

Anders Lund Madsens meningstilkendegivelse er ikke uventet blevet læst af Monte Carlo-vært Peter Falktoft.

»@Fedeabe (Anders Lund Madsens Twitter-navn, red.) du er en latterlig gammel mand, og hvis du endelig vil snakke ophav, så bør vi bytte dit navn ud med 'Karsten Andersen' fremover,« svar Peter Falktoft igen.

Anders Lund Madsen lader dog ikke lade Peter Falktoft få det sidste ord, så mudderkastningen fortsætter:

»Du har ret. Men jeg er en ærlig latterlig gammel mand,« skriver han som modsvar.

Den danske forfatter og Troldspejlet-vært Jakob Stegelmann forsøger endda at mane parterne til besindighed. På det sociale medie skriver han, at imitation er den mest oprigtige form for smiger, man kan få. Hvortil Peter Falktoft svarer:

»Jeg følger det nødvendigt at understrege, at det er en fornærmelse, at @Fedeabe (Anders Lund Madsens Twitter-navn, red.) tror, at jeg nogensinde ville 'låne fra ham',« skriver ham.

Fejden eskalerer, da Peter Falktoft retter sit modsvar på grund af en stavefejl, som i den grad også bliver bemærket af den provokerende Anders Lund Madsen.

»Ha!! Anden gang sidder den lige i skabet,« skriver han.

På Twitter har flere brugere bemærket det bizarre optrin.

»Det her er en diskussion, jeg virkelig gerne vil se udfolde sig!!« skriver brugeren Thomas Hansen, mens brugeren Kasper Lykkebak påminder de to tv-personligheder om at huske det gode humør.