Hvis det ikke var for graviditeten, var reality-stjernerne for længst gået hver til sit.

Caroline Godrim fra ‘Ex on the Beach’ sæson 1 valgte for lidt over en måned siden at forlade Mathias Severinsen, som hun fandt sammen med i programmet. Nu fortæller hun, at hun for første gang i en meget lang periode er oprigtig glad.

Sammen har parret Oliver, som de blev forældre til i slutningen af november sidste år. Hvis Caroline ikke var blevet gravid, var parret for længe siden gået fra hinanden, men grundet graviditeten valgte de at kæmpe for forholdet. Det fortalte Mathias til Realityportalen, da parret i juni offentliggjorde bruddet.

»Vi har prøvet, fordi Caroline blev gravid. Så giver man den altid et ekstra forsøg. Vi gav den så 10 ekstra forsøg. Men det fungerer bare ikke, og nu gav vi op på at forsøge og gik en anden vej – nemlig hver sin. Var hun ikke blevet gravid ved et “uheld” da hun blev, var vi også blevet enige om det for et år siden,« sagde han.

Både Caroline og Mathias er alligevel lykkelige for, at hun dengang blev gravid.

»Man kan altid være bagklog. Men jeg vil aldrig nogensinde fortryde Oliver. Han betyder ALT for mig, og jeg vil ALTID elske ham lige så højt, om Mathias og jeg så er sammen eller ej,« fortæller Caroline i en story på sin Instagram-profil.

Vil have en rigtig mand

Som det ser ud nu, bor de stadig sammen til september.

»Vi prøver at være to voksne mennesker. Nogle gange bliver det bare lidt mere kompliceret. Vi er ikke venner, men vi kan godt snakke sammen.«

Caroline tror ikke, at hun nogensinde vil finde sammen med Mathias igen, og nu vil hun gerne have en rigtig mand.

Hun beskriver i en story på Instagram, hvordan en rigtig mand i hendes øjne er.

'Han skal have ambitioner i livet, have styr på sit liv og økonomien, være lidt handy, kunne tage fat og gerne være over 184 centimeter,' skriver hun.

Til september flytter Caroline tilbage til Rønde på Djursland, hvor hun kommer fra.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.