Valdemar Slot på Tåsinge, hvor Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor skal giftes.
Valdemar Slot på Tåsinge, hvor Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor skal giftes. Foto: Sonny Munk Carlsen

L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller siger i dag ja til hinanden ved et eventyrligt julebryllup på Valdemars Slot

I dag siger to af Danmarks mest højtprofilerede tv-stjerner ja til hinanden. Nemlig Vild med dans-værten Christiane Schaumburg-Müller og rapperen og ’Voice’-coachen Liam O’Connor, bedre kendt som L.O.C.

Det sker ved et stort og eventyrligt julebryllup på Valdemars Slot på Tåsinge i det sydfynske øhav. Slottet ejes af Christiane Schaumburg-Müllers gode veninde, Caroline Fleming, og rammerne passer perfekt til det prinsessebryllup, som Vild med dans-værten flere gange har fortalt, at hun drømmer om.

Brylluppet bliver et rigtigt julebryllup, og til Billed-Bladet har Christiane Schaumburg-Müller tidligere fortalt, at december er hendes yndlingsmåned, og at hun elsker julen, derfor kan festlighederne ikke ligge bedre end to dage før juleaften.

B.T. mødte i går L.O.C., der har valgt at tilbringe den sidste nat som ungkarl på et lille, hyggeligt hotel i Svendborg, ca. ti kilometer fra Valdemars Slot. Her ankom han i går eftermiddag i selskab med flere venner, hvorefter de hurtigt tjekkede ind, før de kørte mod Valdemars Slot, hvor Christiane Schaumburg-Müller havde sørget for glögg og æbleskiver.

’Jeg glæder mig til at sige ja’

- Jeg glæder mig rigtig meget, sagde han og havde svært ved at sætte ord på den store dag.

- Jeg glæder mig til det hele. Især når vi skal sige ja til hinanden i kirken, fortalte han.

L.O.C. har familie i Irland, og i løbet af i går ankom flere af de irske familiemedlemmer til Danmark. Flere af dem bor på samme hotel i Svendborg, det samme gør Christianes far, Peter Schaumburg-Müller. Men selv om L.O.C. sjældent ser den irske familie, havde han i aftes ingen planer om at tilbringe sin sidste nat i selskab med de udenlandske gæster.

- Jeg skal bare slappe af og sove, sagde han.

- Jeg tør simpelthen ikke være sammen med dem, så går det galt, sagde han, efterfulgt af sin karakteristiske latter.

Mens L.O.C. i går tog dagen med et smil og med ro, havde Christiane Schaumburg-Müller mere travlt. Hun tilbragte det meste af dagen på det historiske Valdemars Slot, der blev bygget af Chrstian den 4. i 1600-tallet. Her havde hun travlt med at gøre klar til sin store dag.

’Christiane har styr på det’

- Det er Christiane, der står for al planlægningen. Hun har styr på alting, lød det går fra L.O.C.

- Det er hun bedst til, alt det der.

Der er heller ingen tvivl om, at brylluppet betyder meget for Christiane Schaumburg-Müller. På både sin Twitter og Instagram-profil har hun den sidste måned lagt billeder ud af invitationerne, fortalt hvordan hendes hår er blevet farvet hele to gange, så det har den helt rigtige farve i spidserne, og lagt billeder ud af sine helt nylakerede bryllupsnegle. Hun har ligeledes valgt at pryde sin pauseskærm på computeren med et billede af Martha Stewards bryllupstema, og hun har fortalt sine mange fans, der følger hende på de sociale medier, at hun har varmet op med Hollywood-filmen ’Muriel’s Wedding’.

Vild med dans-værten og L.O.C. har været forlovet i tre et halvt år med undtagelse af en kortere pause i 2010. Brylluppet mellem de to tv-kendisser foregår i dag klokken 15.00 i slotskirken til Valdemars Slot. Når de to er blevet erklæret for rette ægtefolk, bliver Christiane til Schaumburg-Müller O’Connor.

Ringene


L.O.C. var for tre et halvt år siden nede på knæ og fri til sin udkårne. Dengang gav han hende en stor forlovelsesring med rosakvarts og diamanter fra Charlotte Lynggaard. Til Billed-Bladet har Christiane fortalt, at vielsesringene er bestilt for længe siden: - De er meget flotte. De er speciallavet, og det er ikke nogen, man bare lige går ned og bestiller. 
 Foto: Bjarke Bo Olsen

L.O.C. var for tre et halvt år siden nede på knæ og fri til sin udkårne. Dengang gav han hende en stor forlovelsesring med rosakvarts og diamanter fra Charlotte Lynggaard. Til Billed-Bladet har Christiane fortalt, at vielsesringene er bestilt for længe siden:

- De er meget flotte. De er speciallavet, og det er ikke nogen, man bare lige går ned og bestiller.

Kjolen


Christiane Schaumburg-Müllers brudekjole er designet af Jesper Høvring, der har klædt mange danske kvinder på, også kronprinsesse Mary. Jesper Høvring kender bruden godt, da han også har designet flere af kjolerne, som Christiane Schaumburg-Müller har båret som vært i ’Vild med dans’. 
 Foto: Jonas Vandall Ørtvig

Christiane Schaumburg-Müllers brudekjole er designet af Jesper Høvring, der har klædt mange danske kvinder på, også kronprinsesse Mary. Jesper Høvring kender bruden godt, da han også har designet flere af kjolerne, som Christiane Schaumburg-Müller har båret som vært i ’Vild med dans’.

Invitationer

Cirka samtidig med, at L.O.C. offentliggjorde bryllupsplanerne foran publikum, lagde Christiane en bryllupsinvitation ud på det sociale medie Instagram.

Parret valgte den 22. november selv at offentliggøre bryllupsdatoen. L.O.C. gjorde det ved en stor koncert i Falkoner Salen i København, mens Christiane Schaumburg-Müller valgte at lægge et billede af invitationerne på sin Instagram-profil. Invitationerne er prydet med bogstaverne ’C’ og ’L’ i samme skrift som de tatoveringer, som de begge har på langfingeren. Tatoveringerne med partnerens forbogstaver fik de lavet allerede fem måneder efter, de havde mødt hinanden.

Maden

Kokkene Finn Kromann og Michel Bernard skal stå for bryllupsmenuen. De har ikke ønsket at uddybe, hvad menuen lyder på. På deres hjemmeside står der: Kromann & Bernard er et fransk-dansk makkerpar, som tilbyder catering til både traditionalister og gourmander. Du kan selv designe din menu eller give os frie hænder. Intet er for småt og intet for stort til uforglemmelige smagsoplevelser.

Kirken


Parret skal vies kl. 15.00 af sognepræst og provst Per Aas Christensen i slotskirken, der er beliggende i den ene del af Valdemars Slot. Det var også her, at Caroline Fleming blev gift med eksmanden Rory Fleming i 2001. 
 Foto: Finn Hjorth

Parret skal vies kl. 15.00 af sognepræst og provst Per Aas Christensen i slotskirken, der er beliggende i den ene del af Valdemars Slot. Det var også her, at Caroline Fleming blev gift med eksmanden Rory Fleming i 2001.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.