Lørdag er det et år siden, at den kendte ejendomsmægler Jan Fog gik bort.

Jan Fog blev Danmarks måske mest kendte mægler på grund af tv-serien 'Liebhaverne' på TV 2, der gav ham mange fans.

Af samme grund kom dødsfaldet sidste år som et chok for offentligheden. Den 23. april 2015 sov den 66-årige Jan Fog stille ind på Rigshospitalet i København.

Til Ekstra Bladet står Jan Fogs enke, Charlotte Juul, nu frem efter et års tavshed.

Hun fortæller, hvordan den succesfulde forretningsmand er dybt savnet.

»Jeg vil egentlig gerne være privat, men jeg kan i hvert fald sige, at han er ufatteligt savnet af både venner og mig. Det har virkelig været hårdt. Mange af os er faktisk stadigvæk i en form for chok. Det er som om, at vi stadigvæk ikke fatter det,« siger Charlotte Juul til Ekstra Bladet.Jan Fog fik i slutning af 2013 konstateret kræft. Og det var efter en behandling på Rigshospitalet i april 2015, at Jan Fog tabte kampen til sygdommen.

Efter en transfusion, hvor Jan Fog fik stamceller fra en 25-årig kvinde, pådrog han sig en virus. I forbindelse med lymfatisk leukæmi, også kaldet 'gammelmands-leukæmi', var det en alvorlig situation.

Jan Fog gik i koma. Han vågnede aldrig igen.

I dag, et år efter dødsfaldet, er den barske periode kommet en smule på afstand for Charlotte Juul, fortæller hun til Ekstra Bladet. Derfor har hun nu valgt at stå frem i offentligheden.

Men savnet er stadig stort.

»Det er et stort hul i jorden - altså han mangler, det er klart«, siger hun til Ekstra Bladet.Charlotte Juul og Jan Fogh blev gift i december 2013.

Parret boede hver for sig, og over over for offentligheden lagde Jan Fog ikke skjul på, at ægteskabet også var af praktisk karakter.

Efter kendismæglerens død arvede den 16 år yngre Charlote Juul således fra Jan Fog, Men parret havde dog også åbenlyst varme følelser for hinanden.

»Han er både min far, min gamle ægtemand, min ven og min gamle onkel. Det er som om, at han er alle funktioner,« fortalte Charlotte Juul  i et TV2-portræt af Jan Fog i 2011.Selv om parret blev gift i 2013, havde de kendt hinanden i årevis inden ægteskabet.

Jan Fogh forelskede sig i Charlotte Juul, mens hun gik i gymnasiet. Det var i slutningen af 1980'erne. De var kærester i tre år, men siden var der mange andre kvinder i Jan Fogs liv.

Charlotte Juul havde havde dog en helt særlig plads i Jan Fogs hjerte. Der var tilsyneladende ingen, der kom i nærheden af Charlotte.

I forbindelse med sin biografi ’I første række - overklassen indefra’ fra 2011 har Jan Fog tidligere fortalt BT:

»Er du sindssyg, jeg kæmpede så meget for at få fat i hende. Jeg har aldrig arbejdet så meget for en pige«.

Jan Fog døde torsdag d. 23. april 2015 kl. 17.30 på Rigshospitalet i København.

Han blev 66 år.