På dagen, hvor Erik Damgaards kommende ekshustru Anni Fønsby på forsiden af BT fortæller 'Vi skal skilles', er den tidligere it-milliardær som sunket i jorden. Og tavs, da BT endelig fanger ham

Mens der ikke hersker tvivl om Anni Fønsbys adresse - Kriminalforsorgens pension i Nordsjælland - er der straks større tvivl om, hvor Erik Damgaard befinder sig.

Søndag forlød det, at han var i Spanien, hvor han også drog i eksil, da han og Anni var på randen af skilsmisse sidste sommer. Mandag at han var hjemme. Men på hjemadressen i Gentofte var han ikke at træffe, og på mailen var han stort set tavs.

- Jeg har ingen kommentarer, skrev han i en mail til BT.

Hverken til oplysningerne om, at han skulle ønske at opgive forældremyndigheden over deres 2-årige datter Victoria, eller detaljerne om, hvordan han - ifølge en rigtig god ven af parret - ikke forstod at støtte Anni nok under eksempelvis retssagen.

Mens Erik ifølge BT's oplysninger er initiativtageren til skilsmissen, så er Anni i chok, fortæller vennen. Det forstår veninderne omkring Anni godt. Blandt andet sangerinden Maria Donna Bjørnson, der selv har oplevet ægteskabelig turbulens med manden Michael Bjørnson.

- Jeg støtter Anni, alt hvad jeg kan som kvinde til kvinde. Hun har altid stået der for mig, når jeg har haft det svært. Som veninde er jeg der for hende, men vi dvæler faktisk ikke ved ting som ægtepagt og forældremyndighed, når vi er sammen. Så forsøger vi at være glade og have en god tid sammen, siger Maria Donna Bjørnson.

Sagt med henvisning til den ægtepagt, som angiveligt sikrer Erik alt og Anni ikke en krone. Bortset fra hvad et kommende salg af huset i Gentofte måtte give.

Men den slags detaljer kender veninden Sol Quito, tidligere Robinson-babe og nu negletekniker, heller ikke noget til.

- Jeg håber det bedste for Anni. Pressen har jo fulgt alle detaljer i det ægteskab før, så det kan gå alle veje. Det er set før. Jeg ser optimistisk på det og håber, at de finder sammen igen. Anni er selvfølgelig målløs, men nu bruger hun energien på at være der for sin datter, siger Sol Quito, der er ven af både Anni og Erik.

Reality-kvinden Susan K sender også fulde støtte til Anni, som hun kalder 'super sød og sympatisk'.

- Det er sørgeligt, synes jeg. For mig at se virker det, som om Erik ikke helt har forstået det med medgang og modgang. Det er aldrig sjovt at opleve et brud, slet ikke når man sidder inde og i forvejen har det svært, siger Susan K, der selv har prøvet turen bag tremmer i julen 2009.