Justin Bieber blev fotograferet sammen med den smukke model Barbara Palvin efter Victoria's Secrets undertøjsshow.
Justin Bieber blev fotograferet sammen med den smukke model Barbara Palvin efter Victoria's Secrets undertøjsshow.

Mange teenagere piger har fået fornyet deres håb om at score popfænomenet Justin Bieber, efter flere medier har reporteret, at Bieber er gået fra sin kæreste Selana Gomez.

Men måske er Bieber allerede blevet taget af markedet igen. I hvert fald kæder flere amerikanske kendis-hjemmesider nu sangeren sammen med en anden model - nemlig den 19-årige skønhed, Barbara Palvin fra Ungarn.

Det sker efter, at Pavin oploadede et billede af sig selv sammen med popsensationen på sin twitter-profil.

Billedet blev taget efter lingerie-kæden Victoria's Secrets årlige modeshow, der blev foregik i New York i onsdags.

doutzenryster

OSCARS/

Showet er meget populært på den anden side af Atlanten, og for at give det yderligere dimensioner, havde arrangørerne hyret Bieber til at optræde.

Blandt de mange kvindelige modeller var Palvin, der tidligere blandt andet har været model for luksus-modemærket Prada. Og hun fik altså øjensynligt lov til at møde sangstjernen.

Men Palvin er bestemt ikke blevet populær, efter at hun har oploadet billedet af sig og Bieber. Flere Bieber-fans er blevet rasende, da de er bange for, at Palvin er Biebers nye kæreste. 


doutzenryster

Det afviser Palvin dog foreløbigt.

- Det er sidste gang, jeg siger det. Please, slap af. Der foregår ingenting imellem os. Jeg mødte ham og tog et billede sammen med ham. Ville I ikke gøre det samme?, skriver den unge kvinde i en twitter-opdatering.

Justin Bieber og Selena Gomez har endnu ikke officielt meddelt, at de er gået fra hinanden, men flere amerikanske medier rapportere, at det er tilfældet. Angiveligt droppede Gomez Bieber, da hun mente, at de tilbragte for meget tid væk fra hinanden.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.