Mandag vil det vise sig, om Købehavn er stor nok til to storbarmede blondiner med en fortid i Hollywood. Ex-Baywatchs-stjernen Pamela Anderson får nemlig besøg af Gitte Nielsen, når hun mandag aften er vært ved en event på hotel Skt. Petri.

Gitte Nielsen bor ellers i Palm Springs med sin mand Mattia Dessi. Men hun har ifølge manden bag Style Mansion, Claus Hjelmbak, sagt ja til at deltage i eventen som gæst. Både Gitte og manden tager turen over Atlanten for at feste med Pamela.

LÆS OGSÅ:

Gitte Nielsen har senest været i medierne, da hun afslørede en affære med Arnold Schwarzenegger - og da det kom frem at hendes søn Raoul længe har måtte leve med en hjernesvulst.

Hjelmbaks nabo Christopher Ciccone - ingen ringere end Madonnas lillebror - kommer også til København for at være med til det sponsorfesten i København. Det gælder også en skuespiller, som nok er mest kendt under navnet Jared. En af varulvene i de ekstremt populære Twilight-film. Bronson Pelletier, som han hedder, er kæreste med danske Sabine Moestrup.

Pamelas V.I.P-fest på det eksklusive Skt. Petri er arrangeret for at profilere Hjelmbaks Style Mansion, som tidligere har holdt fester i Los Angeles.

Som det tidligere har været fremme får Pamela også besøg af sin danske fan Kira Eggers og successangerinden Medina.

Den tidligere Baywatch-stjerne skriver autografer på Fisketorvet både kl. 12 og 14.