Den 44-årige sanger Enrique Iglesias og hans kæreste, den 38-årige tidligere tennisspiller Anna Kournikova, er blevet forældre for tredje gang.

Det afslører Enrique Iglesias bror Julio Iglesias Jr. i et interview med den chilenske radiostation ADN.

Da han blev spurgt ind til rygterne om, at han skulle være onkel igen, svarede han:

»Jeg er allerede blevet onkel.« Han ville dog ikke afsløre barnets køn.

Enrique Iglesias og hans kæreste Anna Kournikova.
Enrique Iglesias og hans kæreste Anna Kournikova. Foto: ANDREW GOMBERT
Vis mere

Enrique Iglesias og Anne Kournikova har i forvejen to børn. Det er tvillingerne Nicholas og Lucy, som blev født i 2017. I et tidligere interview har Enrique Iglesias fortalt om sine tanker omkring det at være far. Det skriver Daily Mail Online.

»Det er en af de bedste følelser i verden. Jeg er blevet mere ansvarsbevidst. Jeg kører langsommere. Jeg tænker over tingene, inden jeg gør dem.«

Enrique Iglesias og Anna Kournikova har altid forsøgt at holde deres privatliv ude af mediernes søgelys, og det er ikke mange billeder, der bliver delt af børnene på deres Instagram-profiler.

Enrique Iglesias har også tidligere udtalt, at han tror, at alle par oplever problemer i deres forhold.

»Man går igennem gode tider, og man går igennem dårlige tider. Jeg tror ikke på, at der er noget, der hedder 'det perfekte forhold'. Jeg tror ikke på, at det findes.«

Han roser dog sin kæreste, Anna Kournikova.

»For det første er hun den sejeste kvinde i verden. Og hun forstår, hvem jeg er. Hun er villig til at ofre sin tid med mig, så jeg kan lave min musik. Det er stort af hende, og det respekterer jeg enormt,« fortæller Enrique Iglesias.

Parret mødte hinanden i 2001 under optagelserne til sangerens 'Escape'-musikvideo. Selvom mange tror det, er parret aldrig blevet gift.