Den engelske tv-vært Anthony McPartlin blev overfaldet på et værtshus, mens han så en fodboldkamp med vennerne i det vestlige London.

Overfaldsmanden slog Anthony McPartlin, der er kendt fra tv-programmer som 'Britains got talent' og 'Pop Idol,  i ansigtet efter at have råbt til ham: 'Hvor er din kæreste?', da tv-værten så fodboldkampen Barcelona-Arsenal på storskærm.

Med bemærkningen refererede værthusgæsten til den anden halvdel af den komiske duo 'Ant &Dec', hvor Anthony McPartlin arbejder sammen med kollegaen Declan Donnelly.

- Ant (Anthony McPartlin red.) reagerede ikke og fyren mandede sig op over for ham og slog ham i ansigtet. Ant trak sig tilbage og derefter startede der et vildt slagsmål, da hans venner kom ham til undsætning. Andre folk sprang til og holdt den anden fyr, siger øjenvidnet Giedrius Kudzinskas til avisen The Sun.

Overfaldsmanden blev senere forvist fra beværtningen, men ventede udenfor, da Anthony McPartlin forlod stedet. De to kamphaner råbte efter hinanden inden tv-værten til sidst forsvandt.

- Det var totalt uprovokeret, siger Giedrius Kudzinskas, der senere talte med den forurettede tv-personlighed, som ifølge øjenvidnet 'var rasende over, hvad der var blevet sagt til ham'. 

Vidnet beskriver overfaldsmanden iført joggingbukser og hue, som en beruset teenage-rod, der havde provokeret Anthony McPartlin det meste af aftenen.
 
Politiet blev dog ikke tilkaldt ved optrinnet og ejeren af stedet var ikke klar over, at der havde fundet et voldeligt optrin sted, da The Sun kontaktede ham. Anthony McPartlins talsmand bekræfter dog over for avisen, at han blev slået, men ikke har tænkt sig at gå videre med sagen.