Amalie er gravid med kæresten Mikkel.
Amalie er gravid med kæresten Mikkel. Foto: Claus Bech

Reality-kendissen Amalie Szigethy skal være mor.

Normalt er hun kendt for at være fuld og for at feste meget, men det ser ud til, at Amalie Szigethy skal lægge den livsstil på hylden lige foreløbigt. Den 24-årige reality-kendis fortæller nemlig, at hun venter et barn sammen med kæresten Mikkel - og som altid er der fart på for den unge og ambitiøse kvinde.

Amalie og Peter mødes i retten

»Mikkel og jeg har kendt hinanden i fire år, hvor vi var bedste venner. Så blev vi kærester sidste år, og Mikkel ved, hvor meget jeg gerne ville have en baby, siger hun til ugebladet SE og HØR.

Her gør hun det også klart, at hun er klar til at droppe det helt vilde liv. Amalie fortæller, at barnet blev undfanget på en ferie i Los Angeles i efteråret. Dermed opnår hun også målet om at blive mor, inden hun rammer de 25 år. Der er 100 procent tale om et ønskebarn.

»Jeg har oplevet alt det, som jeg skulle med fester, tv og det vilde liv, og jeg har altid haft en idé om, at jeg gerne ville være mor, når jeg var omkring 25 år. Så vi valgte at smide beskyttelsen, og ja, nu er jeg jo så gravid,« siger hun til ugebladet.

Amalie er gravid med kæresten Mikkel.

teen-amalie

Amalie, der blandt andet blev kendt efter at have været med i 'Paradise Hotel' og for at være i et on and off-forhold med 'Ulven' Peter Birch, fortæller samtidig, at det er helt med vilje, at kæresten ikke er kendt.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.