Lyt til artiklen

Den norske sanglærke Sissel Kyrkjebø blevet ét hus fattigere og flere mio. kr. rigere.

I oktober 2012 satte hun sin luksusvilla i Charlottenlund til salg for 9,5 mio. kr., og nu viser tal fra tinglysningen, at det lykkedes hende at få solgt boligen i april for 8,6 mio. kr.

Dermed måtte hun give et nedslag i prisen 900.000 kroner, men hun kan alligevel glæde sig over at have gjort en ganske fin handel.

Da huset blev købt i 2004, lød salgsprisen nemlig på 6,2 mio. kr. - altså en kontant gevinst på 2,4 mio. kr.

Det skriver Boliga Kendte

Jacuzzi

Det 234 kvadratmeter store hus ligger i gå-afstand til Bernstorffparken, og foran ejendommen er der anlagt en gårdsplads med automatisk port ud mod vejen.

Den nye ejer kan blandt andet glæde sig over flere soveværelser, en højloftet kælder, som er delvist indrettet til beboelse, spisestue, opholdsstue med pejs og biblioteks/tv-stue.

Derudover er der mulighed for at slappe af efter arbejdet i Jacuzzien.

Multimillionær

Sissel Kyrkjebø blev skilt i 2004 fra den danske entertainer Eddie Skoller, og hun har i flere år pendlet mellem sit fædreland, Norge, og Danmark, hvor hun har boet i over 20 år.

Hun har over 20 soloudgivelser på cv’et samt en lang række singler, muscial- og dvd-udgivelser, og det har skæppet godt i kassen.

Den norske avis VG har tidligere anslået, at Kyrkjebø i løbet af sin karriere har tjent et sted mellem 75-100 mio. norske kroner.

Se den gamle annonce for Sissel Kyrkjebøs villa her