Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Kill Bill, Django Unchained og senest Once Upon a Time... in Hollyood.

Ja, det er ikke ligefrem ukendte titler, der figurerer på Quentin Tarantinos liste over film, han har instrueret.

Snart har listen dog nået sin ende.

Den 56-årige filminstruktør har nemlig længe advaret sine fans om, at han agter at stoppe efter nummer ti film. Og da 'Once Upon a Time... in Hollyood' er hans niende, er pensionen ved at være oppe over.

Derfor er det da ofte også blevet det helt store emne på dagsordenen, når Quentin Tarantino stiller op til interview.

Senest har ABC News spurgt filminstruktøren ind til beslutningen, og i den forbindelse åbnede han lidt op for, hvad der trækker ham væk fra sit succesfulde arbejdsliv.

Og her er trækplasteret hans kommende rolle som far.

»Jeg føler lidt, at det er tid til tredje akt i mit liv, hvor jeg kan læne mig mere mod litteraturen, hvilket vil være godt for mig som nybagt far og ægtemand,« siger han og fortsætter:

Quentin Tarantino med sin kone, Daniella Pick.
Quentin Tarantino med sin kone, Daniella Pick. Foto: LOIC VENANCE
Vis mere

»Så skal jeg ikke hive min familie til Tyskland, Sri Lanka eller hvor end den næste historie nu finder sted. Jeg kan blive en familiemand, der måske kan fokusere lidt mere på ordene.«

Quentin Tarantino er gift med den 36-årige israelske sanger Daniella Pick, der venter parrets første barn. De annoncerede den glædelige nyhed i august 2019.

Parret har dannet par i mere end otte år og mødte hinanden, da Quentin Tarantino promoverede sin film 'Inglorious Basterds' i Israel.

De blev gift i 2018 i Los Angeles.