Tv-værten Emil Thorup har fået frakendt sit kørekort for anden gang.

Emil Thorup har mistet sit kørekort, efter han blev taget i for høj fart. Tv-værten kørte ifølge Se & Hør 67 km på en strækning, hvor han måtte køre 50, og da han allerede havde ét klip i kørekortet, fik han altså frakendt kørekortet.

I første omgang løj Thorup over for Ekstra Bladet og hævdede, at han blot havde fået endnu et klip i kørekortet. Men nu indrømmer han, at han ikke må køre bil de næste seks måneder. Samtidig fik han ifølge ugebladet en bøde på 2.500 kroner.

Det er ikke første gang, at den 32-årige Thorup mister sit kørekort. I 2009 måtte han vinke farvel til det for en treårig periode, da han blev stoppet med alkohol i blodet.

Netop på grund af den historie, valgte han at lyve i denne omgang, forklarer han:

»Det er skide pinligt, og jeg håber, det er sidste gang, I skal skrive om mig i forbindelse med en færdselssag. Jeg vil gøre, hvad jeg kan, for at undgå en gentagelse, men jeg vil ikke love noget,« lyder det fra Emil Thorup, der det næste stykke tid er tvunget til at benytte bus og tog, når han skal omkring.

»Jeg kører mellem 50 og 60.000 kilometer om året og har mange foredrag, så alt bliver mere besværligt uden kørekort. Men heldigvis har vi offentlige transportmidler. Bilen sælger jeg ikke, den får min kæreste nok lov at køre i,« forklarer han.