'Jeg er bange for, jeg dør, og jeg har ikke lyst til at dø alene.'

Elvira Pitzner var ikke i tvivl om, at der var noget helt galt, da hun en dag stod i døråbningen til sin mors soveværelse og spurgte, om hun ikke ville sove sammen med hende.

Hendes hjerte bankede så hårdt, at hun var sikker på, at det pludselig ville holde op med at slå, hvis hun lukkede øjnene, fortæller hun 24syv-programmet '112 for knuste hjerter'.

Uden at sætte navn på vedkommende, beskriver hun her, hvordan en ekskæreste var kontrollerende og udøvede psykisk vold på hende og efterlod hende med både angstanfald og posttraumatisk stress, da forholdet endelig sluttede.

Elvira Pitzner med sin mor og søster, Katerina og Thalia Pitzner, til Zulu Comedy Galla 2022.
Elvira Pitzner med sin mor og søster, Katerina og Thalia Pitzner, til Zulu Comedy Galla 2022. Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

»Det lyder voldsomt med anfald, men om natten, når jeg endelig skulle have ro, kunne jeg ikke sove. Og jeg har altid kunnet sove. Jeg begyndte at tage CBD-olie. Jeg følte, mit hjerte bankede sindssygt hurtigt, og jeg tænkte: 'Hvis jeg lukker øjnene nu, så dør jeg'. Jeg var sikker på, mit hjerte ville holde op med at slå. Jeg var sikker på, jeg skulle dø,« fortæller hun.

Hendes mor, diamanthandler og aktuel 'Vild med dans'-deltager Katerina Pitzner, betalte for et forløb hos en psykoterapeut, og her lærte Elvira Pitzner, at hendes krop reagerede fysisk, fordi hun i så lang tid havde forsøgt at ignorere den mentale smerte.

Den 25-årige realitystjerne og influencer blev derfor opfordret til blandt andet at starte alle sine dage med at skrive ting ned, som hun var taknemmelig for eller glædede sig til, så hun kun fyldte sit liv med positive ting.

»Jeg cuttede musik ud, som stressede mig eller gav mig dårlige minder med ham. Jeg cuttede de venskaber fra, som fik mig til at gå mere i byen, eller hvor det hele gik mere op i gossip, og ting der var dårlige for mit system. Så derfor stoppede jeg med at gå i byen og begyndte at meditere.«

Hun holdt op med at tage ud at spise på steder, hvor folk kiggede efter hende eller snakkede om hende, og hun holdt op med at læse med i medierne. I stedet gik hun lange ture med sine hunde og fik det langsomt bedre.

I dag danner Elvira Pitzner par med kæresten Milad Saadati, som hun mødte i Dubai. Og i '112 for knuste hjerter' fortæller diamantdatteren, at det først var en dag, hun vågnede op i de Forenede Arabiske Emirater med kæresten, at hun pludselig følte sig glad for første gang i meget lang tid.