Mudderkastningen mellem Pamela Anderson og hendes ægtemand gennem 12 dage, filmproduceren Jon Peters, er officielt begyndt.

Selvom de to ikke engang nåede at være gift i to uger, er følelserne i den grad i kog mellem de to, der har kendt hinanden i mere end 30 år.

I et interview med Page Six påstår 74-årige Jon Peters, at den 22 år yngre tidligere 'Baywatch'-babe kun giftede sig med ham for at få ham til at betale hendes milliongæld.

»Jeg droppede alt for Pam(ela Anderson, red.). Hun havde regninger for næsten 200.000 dollar (1,3 millioner kroner, red.) og kunne ikke betale dem, så jeg betalte dem, og dette er takken,« siger han og fortsætter:

(Arkiv) Pamela Anderson.
(Arkiv) Pamela Anderson. Foto: Geoffroy VAN DER HASSELT
Vis mere

»Der er intet fjols som et gammelt fjols.«

Jon Peters påstår også, at historierne om, at det var ham, der friede til hende, er usande.

Ifølge ham friede 52-årige Pamela Anderson til ham i en besked, og han sagde ja og droppede sin daværende kæreste for 'Baywatch'-babens skyld.

Men efter halvanden dags ægteskab konkluderede Pamela Anderson, at hun havde 'begået en fejl', og at Jon Peters var 'for kontrollerende'.

Jon Peters, som blandt andet har produceret storfilmen 'A Star is Born' med Lady Gaga og Bradley Cooper i hovedrollerne, og Pamela Anderson blev gift i al hemmelighed den 20. januar og annoncerede deres brud den 1. februar.

De har kendt hinanden i tre årtier, da de også datede hinanden for 30 år siden.

Til Page Six svarer Jon Peters også på anklagen om, at Pamela Anderson angiveligt fandt ham for 'kontrollerende':

Jon Peters var senest med til at producere Hollywood-filmen 'A Star Is Born'.
Jon Peters var senest med til at producere Hollywood-filmen 'A Star Is Born'. Foto: GABRIEL BOUYS
Vis mere

»Jeg bød hende velkommen i mit liv med åbne arme. Jeg har passet på hende i mange år. Hvis hun mener, det er for kontrollerende, at jeg betalte hendes regninger, fordi hun ikke havde nogen penge...« slutter han midt i en sætning.

Mediet har været i kontakt med en repræsentant for Pamela Anderson, som siger følgende til Jon Peters beskyldninger:

»Disse påstande er fabrikerede og latterlige. Selvom mr. Peters forsøger at fremtvinge en reaktion fra miss Anderson, så vælger hun ikke at kommentere og vil i stedet bare ønske ham held og lykke fremover.«

Både Pamela Anderson og Jon Peters havde været gift fire gange, inden de sagde de berømte ord 'I do' til hinanden.

Deres femte ægteskab blev altså heller ikke en succes.