Popstjernen Ariana Grande og komikeren Pete Davidson nåede kun at date i fire uger, inden de to blev forlovet tilbage i juni 2018.

Fire måneder senere var forholdet dog slut, og kort efter udgav den 26-årige amerikanske sangerinde en sang med den sigende titel 'Thank U, next', hvori der var flere referencer til bruddet med den jævnaldrende komiker.

Nu lyder årstallet 2020, og det er blevet Pete Davidsons tur til at hænge det tidligere pars 'beskidte vasketøj ud til offentligt skue' - og det uden dårlig samvittighed.

Det siger komikeren i sin første Netflix-special, 'Alive From New York', der netop er udkommet på streamingtjenesten.

(Arkiv) Pete Davidson og Ariana Grande.
(Arkiv) Pete Davidson og Ariana Grande. Foto: Andrew Kelly
Vis mere

»Hun har sine sange, og jeg har det her (komikken, red.). Sådan er det,« siger Pete Davidson og henviser altså dermed til Arianna Grandes 'Thank U, next'-sang.

I sin Netflix-special henviser han blandt andet til et længere Vogue-interview, som Ariana Grande medvirkede i tilbage i august 2019.

Her kaldte sangerinden blandt andet forholdet med Pete Davidson for en 'distraktion' og for 'urealistisk'.

»Kan I forestille jer, hvad der ville ske, hvis jeg gjorde det? Min karriere ville være slut i morgen, hvis jeg spraytannede mig selv brun og poserede på forsiden af Vogue, mens jeg svinede min ekskæreste til,« siger Pete Davidson.

(Arkiv) Pete Davidson.
(Arkiv) Pete Davidson. Foto: Angela Weiss
Vis mere

Han og Ariana Grande nåede at være forlovet i cirka fire måneder.

De gik angiveligt fra hinanden, fordi Ariana Grande blev yderst påvirket af sin ekskæreste Mac Millers pludselige død.

Rapperen, der datede Ariana Grande i mere end to år, blev fundet død af en overdosis i sit hjem i Los Angeles, USA, den 7. september.

»Jeg ville blive udskældt, hvis jeg sagde, at jeg knaldede hende, fordi jeg kedede mig, indtil Fortnite (computerspil, red.) kom ud, men hvilke konsekvenser havde det for Ariana? Hun vandt prisen som 'Årets Kvinde' af Billboard,« lyder stikpillen fra Pete Davidson.

(Arkiv) Pete Davidson og Ariana Grande.
(Arkiv) Pete Davidson og Ariana Grande. Foto: JASON SZENES
Vis mere

I sin Netflix-special snakker han også om en reference om sine ædlere dele. En reference, som Ariana Grande kommer med i sin sang, og som får det til at lyde som om, at Pete Davidson er yderst veludrustet.

»Jeg kunne ikke lide det, for det er simpelthen ikke sandt. Det er det ikke. Hun har små hænder - virkelig små hænder, så alt virker fucking stort for hende. Men altså hun er genial. I skal huske, at hun er meget klog. Hun gjorde det, så alle fremtidige kvinder, der ser min penis, vil blive skuffede.«

Det skal nævnes, at Pete Davidson flere gange under showet understreger, at alle stikpiller, han sender efter Ariana Grande, er ment som vittigheder.

»Det er jokes, så jeg vil ikke svines til for dem, okay?« siger han for eksempel.