Her ses Britney Spears i 2004 med Kevin Federline, som hun blev skilt fra i 2007 (arkivfoto).
Her ses Britney Spears i 2004 med Kevin Federline, som hun blev skilt fra i 2007 (arkivfoto). Foto: STEVE MARCUS
Den amerikanske popstjerne, Britney Spears, bliver nu anklaget for at have været utro.

Anklagerne kommer fra hendes eksmands egen bror, Christopher Federline, der samtidig hævder, at han er far til den ældste af hendes to sønner.

Det skriver radaronline.com.

Britney


Det er Britney Spears syv-årige søn, Sean Preston, som hun angiveligt skulle have fået uden for sit ægteskab med danseren Kevin Federline. Foruden Sean har hun fået seks-årige Jayden James med Kevin Federline.

Det var ellers ikke meningen, at ekssvogerens alvorlige påstande skulle frem i lyset af hensyn til Christopher Federlines daværende kone, Alisha. Alligevel er anklagerne dukket op i retsdokumenter, fordi Christopher Federline påstår, at 31-årige Britney Spears har stjålet et kreditkort fra ham.

Da han ville gå til politiet, skulle Britney Spears angiveligt have truet med at afsløre, at han var far til Sean Preston.

- Britney lo af mig, og sagde, at jeg havde en lille penis. Hun truede mig og sagde, at hvis jeg fortalte politiet om tyveriet, ville hun sige, at jeg var Sean Prestons ægte far, ikke Kevin, fortæller Christopher Federline i retsdokumenter.

Britney


Det er uvist, om der er hold i anklagerne, og der er heller ikke megen hjælp at hente fra Christopher Federline selv.

- Jeg indrømmer, at jeg havde sex med Britney, og at jeg er den ægte far, men folk har ikke brug for at vide det, siger han.

 Britney Spear er i dag sammen med hendes agent, Jason Trawick, efter hun blev skilt fra Kevin Federline i 2007 efter fire års ægteskab.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.