Carole Mallory, da det kørte for fulde nagler i 70erne
Carole Mallory, da det kørte for fulde nagler i 70erne
Hun prydede magasinforsiderne i halvfjerdserne. Men det var ikke kun læsere af magasiner som Cosmopolitian og Vogue, der blev tiltrukket af den amerikanske model Carole Mallory

Mallory havde en sexet, umiddelbar 'riv og flå' tiltrækningskraft på en sand vrimmel af stjerner, bl.a. Robert de Niro, Richard Gere, Rod Stewart, Warren Beatty, Jack Nicholson og Peter Sellers. Spørgsmålet er, om der overhovedet er nogen af de store 70er Hollywood-ikoner, der ikke har nærstuderet Carole Mallorys kurver.

Hun er nok mest kendt i Danmark for sin rolle i 'The Stepford Wives'. Hun gjorde sig mest som model og skuespiller, men har også fungeret som skribent.

Robert de Niro har sex med sokkerne på

I 2010 udgav hun biografien 'Picassos Ghost'. Hun var kæreste med Picassos søn, Claude, i årevis. Ligesom hun var gift med forfatteren Norman Mailer. Nu er bogen udkommet på tysk. I den anledning giver hun et interview til tyske Bild.

Om sine erfaringer med Robert De Niro siger hun følgende, som måske vil pille lidt ved nogles billede af Hollywood-nestoren som super macho-dreng:

 - Han stirrede på mig for at fortsætte med at elske uophørligt. Og han beholdt sine sokker på.

Peter Sellers:

- Jeg kyssede hans behårede krop - han havde hår overalt.

Richard Gere:

- Han var en sexgud og uforglemmelig!

Bild har mødt den den nu 70-årige Mallory i hendes hjem i Pennsylvania, hvor hun bor med sin ti år yngre ven, en hund og to katte.

TIL BM x

Roselyn Sanchez

Sex kurerer lavt selvværd

Bild: På et tidspunkt i bogen, skriver du, at lavt selvværd var en af ​​grundene til den megen kendis-sex.

- Ja. Jeg havde ikke stor selvbevidsthed, jeg har også Parkinsons sygdom. Sex med berømtheder var en ventil og gjorde mit ego godt, i det mindste fik jeg hvad mange andre kvinder drømte om.

Bild:. Er det virkelig kun dit udseende, du skylder din 'popularitet' hos mænd?

- Selvfølgelig havde jeg mit udseende, selvom jeg selv ikke føler, at det er noget specielt. Men jeg havde også en temmelig stor mund, en afvæbnende humor - det fandt mændene sandsynligvis attraktivt. Og jeg gjorde meget, andre ikke gjorde - ikke kun seksuelt ...

Bild:  Det siges ofte, at selvom kendte i offentligheden er meget stærke og tilstedeværende, er de privat meget generte. Har du også den erfaring?

- Peter Sellers og Robert De Niro var begge meget blufærdige. Richard Gere er ikke - han er meget udadvendt og direkte. De to andre skulle jeg hive ud af deres hylster.

Bild: Hvem var bedst i sengen? Warren Beatty, eller Rod Stewart?

- Skat, jeg er en dame. DET vil jeg ikke fortælle. Det ville være sårende for de to mænd.

Bild: Jack Nicholson siges at have fået en kurv fra dig ...

Nej til Jack Nicholson

- Ja, jeg mødte ham til en fest hos Jackie og Aristoteles Onassis. Han var ikke rar, det gjorde mig meget vred. Det var ikke for mig. Celebrity eller ej!

Bild: Har du nogensinde været forelsket i en af ​​dine affærer?

- Ja, Peter Sellers havde jeg stærke følelser for. Han var meget opmærksom, hjælpsom. Og .... så havde han en grundtristhed (det tyske magasins udtryk). Det var underligt: Jeg var nødt til at få denne filmkomiker til at grine. Han hadede 'Pink Panther'-filmene og arbejdet med instruktøren Blake Edwards.

Bild: Har sex alder?

- Åh, nej. Intet kan erstatte sex! Men jeg er glad for, at jeg har frigjort mig fra at være et rent sex objekt. Endelig er mine ord er vigtigere end mine kurver. Jeg er meget glad.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.