Den populære sportsvært Ulla Essendrop fra TV 2 Sporten er populær i de danske stuer. Som spæd blev hun lagt på en trappe foran et sygehus i Calcutta i Indien. Heldigvis blev hun adopteret af et dansk par.

- Jeg blev adopteret til Danmark i 1979. De første to et halvt år af mit liv, var jeg på et børnehjem i Calcutta. Som helt spæd blev jeg lagt på en trappe foran et hospital, og personalet fandt mig og ekspederede mig videre til det lokale børnehjem, siger Ulla Essendrop til B.T.

Ulla Essendrop er i dag lykkelig over at hun blev adopteret til Danmark, men synes stadig, at hendes biologiske mor handlede forkert:

- Det var heldigt at det gik sådan, og jeg synes det var en meget uselvisk handling af min biologiske mor, for således kom jeg til nogle forældre, der kunne tage sig godt af mig. Jeg husker intet overhovedet fra de første år i Indien, forklarer hun.

Mange adoptivbørn udlever ofte en gammel drøm om at vende 'hjem' og finde deres biologiske forældre, men det er ikke noget for Ulla.

- Tanken om at skulle prøve at opsøge mine forældre, har aldrig strejfet mig, det har aldrig været et tema. Desuden er sandsynligheden for at finde dem nok ikke særligt stor. Så jeg det tænker jeg aldrig på.

Læs resten af interviewet med Ulla Essendrop, og se billeder fra hendes liv i serien 'Mit foto-album' søndagens udgave af B.T.