Selvom han ikke længere er dommer i det populære sangprogram 'X Factor', er det langt fra slut for Remee med at beskæftige sig med at lave fjernsyn.

Den 43-årige musikproducer har nemlig stiftet selskabet Life Academy Group ApS, der har som mål at producere tv-programmer. Det skriver Se og Hør i denne uges udgave.

Af CVR-registeret fremgår det, at selskabet blev stiftet af Remee i slutningen af juni.

'Selskabets formål er at drive virksomhed med konceptudvikling og produktion indenfor TV- og medie-branchen samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhed', lyder det under Life Academy Groups formål.

De tre dommere og værten - Remee, Sanne Salomonsen, Sofie Linde og Thomas Blachman - forud for den sidste sæson af 'X Factor' i DR-regi. Vis mere

Det var tilbage i slutningen af april, at Remee - der lyder det fulde navn Remee Sigvardt Jackman - afslørede, at han ikke længere skulle være dommer i sangkonkurrencen, efter den var skiftet fra DR til TV 2.

I en sms-besked til B.T. forklarede han, at han havde takket nej til at fortsætte med at være dommer - i modsætning til Thomas Blachman, som fortsætter på TV 2 - fordi han krævede noget, som han kaldte 'favorit nations'.

'Det var samme princip, som jeg kom tilbage til showet for fem år siden efter tre års pause. Det betyder bare, at jeg ikke skal have mere end nogen andre, men heller ikke mindre', skrev han dengang.

Vis mere

I samme ombæring fortalte han også, at han ikke var færdig med at lave tv.

'Min store drøm er at lave mit eget tv-format, som kun handler om det, jeg elsker 'X Factor' allermest for, nemlig det at udvikle og løfte et menneske og deres unikke talent med alt, hvad det indebærer, og uden nogen, der skal holde det kunstigt nede. Det er ikke nødvendigvis et musikalsk format, men det er det mest essentielle tv, jeg kan forestille mig, og jeg glæder mig', lød det dengang.

Det lader dermed til, at han vil realisere den drøm gennem sit nystiftede selskab.