Dennis og Pernille.
Dennis og Pernille.

I tirsdagens sæsonpremiere af programmet 'Luksusfælden' blev der råbt og bandet, da eksperterne konfronterede en af deltagerne med et brev fra dennes mor.

Det gik mildest talt ikke godt for Dennis og Pernilles økonomi, da Luksusfældens eksperter mødte dem. Deres dårlige økonomi og overbrug havde ført til en stor gæld, samt at de havde været nødt til at låne penge af deres familiemedlemmer. Eksperterne havde fået Pernilles mor til at skrive et brev, hvor det kom frem, at moren har grædt for sig selv på grund af Pernilles opførsel.

1

»Det virker som om, du er ligeglad,« lyder det fra Jan Swyrtz i programmet.

Det medfører en voldsom reaktion fra Pernille, der råber 'fuck dig mand' og går ud af stuen, hvor eksperterne har konfronteret parret med deres dårlige økonomi. Dennis forsøger at trøste hende, men uden rigtigt at lykkes med det. Dog vender hun tilbage efter lidt tid og fortsætter - men med tårer i øjnene.

Til BT forklarer Pernille, at det virker mere voldsomt, end hvad det egentlig var.

Lux

»Jeg vil ikke sige, de var for hårde, men i forhold til udsendelsen ser det ud til, de kun siger det en gang, og jeg bliver tosset. Men de bliver ved med det i fem-ti minutter. Man ser ikke, de bliver ved med at køre på en,« siger hun, men indrømmer dog:

»Jeg kunne nok godt have håndteret det bedre, men vi er på fjerdedagen. Og bægeret flyder over, når de kører i det samme igen og igen.«

Dog er hun generelt positivt stemt over for besøget, der har fået familiens økonomi i den rigtige retning.

»Det kører derud. Det er bestemt rart for samvittigheden,« siger hun og fortæller, at begge stadig har holdt deres rygestop siden november, hvor optagelserne til programmet sluttede.

Parret kan blive gældsfri om syv år, hvis de holder sig til eksperternes budget.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.