Lyt til artiklen

Den 35-årige skuespiller, Robert Hansen, der blev ramt af en livstruende rift på hovedpulsåren midt i sidste måned, vender tilbage til den succesfulde musical Dirty Dancing, når den næste sommer bliver sat op på Operaen i København.

Det bekræfter show-mogulen Jesper Winge Leisner, der er producent på Dirtyy Dancing - The musical.

»Vi regner bestemt med, at Robert kommer tilbage, når vi spiller i Operaen,« siger Winge Leisner til BT.

Læs også:

Robert Hansen blev utilpas i en pause under Dirty Dancing tirsdag d. 14. april, og blev indlagt på Rigshospitalet på direkte ordre fra forestillingens læge.

Her blev Hansen scannet, og Rigets læger opdagede, at han havde en livstruende rift på hovedpulsåren. Herefter blev han hasteopereret i en kompliceret otte timer lang operation natten mellem tirsdag og onsdag.

Flere fra forestllingen døjede på det tidspunkt med influenza og halsbetændelse, og Robert Hansen troede selv, at han bare var ramt af halsbetændelse, skrev han få dage senere på Facebook.

Læs også:

Men sygdommen var så alvorlig, at den kunne have slået Robert Hansen ihjel, og han kan nu se frem til en rekonvalescens-periode på to til tre måneder, har lægerne oplyst.

Musicalen spiller hele maj måned i Musikhuset, Aarhus, og er netop blevet forlænget med seks ekstra spilledage i Operaen, København, hvor den efter planen spiller fra 8. juli til d. 7. august 2016.

Læs også:

Indtil Robert Hansen vender tilbage er det Sigurd Le Dous, der spiller rollen som Neil Kellerman i forestillingen, der er Danmarks hurtigst sælgende musical.