Den tidigere 'X Factor'-vært og arkitekt Eva Harlou og ægtemanden Thomas Troelsen skal skilles.

Det fortæller hendes manager Salli Mortensen til Billed-Bladet:

»Ja, det er korrekt at Eva og Thomas har besluttet at gå hver til sit. Bruddet er udramatisk, og parrets fokus er nu på at få det bedst mulige samarbejde op og køre omkring deres to fælles børn.«

Salli Mortensen bekræfter bruddet over for BT, men har ikke yderligere kommentarer.

38-årige Eva Harlou og 33-Thomas Troelsen blev gift i 2008 i Holmens Kirke efter at have kendt hinanden i et par år. Sammen har de sønnen Christian på syv, og datteren Marie, der er to og et halvt år.

Tidligere har tv-værten rost sin fem år yngre mand over for Alt for damerne:

»Han er en rigtigt god mand. Jeg drøner rundt og skal have styr på det hele, og Thomas er bare overhovedet ikke til at stresse. Han er så rolig. Det var virkelig en fornøjelse at møde en mand, som var så sikker på, hvad han ville omkring alt – både professionelt og privat,« lød de varme ord fra Harlou.

»Han er min klippe,« tilføjede hun.

vovretellevulg

Harlou afslørede i interviewet fra januar 2014, at hverdagen med to små børn har sat deres præg på forholdet, men at det parret forsøgte at skabe tid til hinanden:

»Vi har absolut ingen krise over, at 'åh, nu er vores liv slut, fordi vi har fået børn'. Slet ikke. Tværtimod. Vi stresser ikke over, at vi går glip af nogle ting, for det gør man jo. Vi forsøger at finde tid til nogle sjove ting indimellem og gå ud sammen. Og når vi det ikke, er det ikke verdens undergang,« fortalte hun.

Alligevel er parret nu gået hvert til sit.

BT har ikke haft held til at få en kommentar fra hverken Harlou eller Troelsen.